Link Değişimi

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
www.unigenclik.org
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Link Değişimi

Mesaj gönderen www.unigenclik.org »

bence siteye birde link değişimi için bir başlık açılmalı..
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

zamanında tranıtım için bir sayfa açılmışta sonradan amacından sapmış, o sebeple kapatılmış, yani benim görüşüm bi süre sonra buda amacından sapar...
www.unigenclik.org
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen www.unigenclik.org »

sende haklısın kardeş ama mesela ben sitemi açtım açalı burda takılıyorum buradada bizi tatmin edecek bir kaç şey daha olursa çok güzel olur diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

sende haklısın ama herkes senin gibi olmayacak onu da unutma...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Bununla ilgili bir başlık var zaten, siteler incelenip uygun görünürse Linkler sayfamıza eklenir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

ESQARE yazdı:Bununla ilgili bir başlık var zaten, siteler incelenip uygun görünürse Linkler sayfamıza eklenir.
Ben size göndermiştim sanırım uygun değil. yada uygun değilsede aynı baslık altında yada gönderilen özel msg ye karsılığında uygun olmayan yerleri uyarmanız daha mantıklı gibime geliyor.

size gönderdiğim özel msg hala duruyor ayrıca.
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

kayyo kullanıcıları kabul ediliyomu peki :roll:
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

bedava olanlar kabul edilmiyor demiş admin...bu arada konuyu benmi farklı anladım acaba?benim anladıgım şey,sitedeki üyelerin birbiriyle link degişimi yapması için bi başlık açılması.phpbbturkeyle degil üyelerin kendi aralarında yapacagı bi degişim olarak algıladım ben konuyu :)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bende öyle anladım ama zaten istekte yok gibi balsan kimse bişey yazmamış...
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

fatihbaz yazdı:bedava olanlar kabul edilmiyor demiş admin... :)
bence çok anlamsız bu :!: çünkü ordada emek var bi farkı yok ücretlilerden :idea: :idea:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

iyide sen admın logosunu sitende yayınlayacaksın admda seninkini, ama mesela kayyoya bazen girilmiyo(aslında genelde) o zaman sen admın logosunu göstermemiş oluyorsun. millet zaten zorla girdiği bisitede bide logolara basıp iice yavaşlatmak istemez.
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

pikachu yazdı:iyide sen admın logosunu sitende yayınlayacaksın admda seninkini, ama mesela kayyoya bazen girilmiyo(aslında genelde) o zaman sen admın logosunu göstermemiş oluyorsun. millet zaten zorla girdiği bisitede bide logolara basıp iice yavaşlatmak istemez.
bence alakasi yok..zaten bu site logo yayinlimiyoki sadece link yayinlaniyo
http://www.phpbbturkey.com/links.html :wink:
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hackxien »

ben zamanında şöyle bir konu açmıştım ama kimse rağbet göstermedi.. http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=4490
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

RSNBK yazdı:kayyo kullanıcıları kabul ediliyomu peki :roll:
Ücretsiz sitelerin seçilmeyiş sebebi; sürekli özel mesaj yoluyla ücretsiz, hazır kurulmuş ve emek harcanmayan sitelerin adreslerinin eklenmek istenmesidir. Bu sebeple bütün ücretsiz yapılan siteleri konunun dışında bıraktık.

Ayrıca her siteyi linkler sayfasına eklemiyoruz. Gerçekten uğraş verilen ve tarafımızca beğeni görülen adresleri ekliyoruz.

Kısacası o sayfa bir link değişim sistemi değildir. Özel olarak belirlenen siteleri ekliyoruz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

ESQARE yazdı:Ayrıca her siteyi linkler sayfasına eklemiyoruz. Gerçekten uğraş verilen ve tarafımızca beğeni görülen adresleri ekliyoruz.

kayyodan ücretsiz host almış olabilirim..ama eminimki biçok ücretli siteden daha fazla emek harcanmış bi site benimki...eğer gerçekten emek harcanmış siteleri linkler bölümüne aliyosanız :wink:

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir