Link Değişimi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Link Değişimi
bence siteye birde link değişimi için bir başlık açılmalı..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bununla ilgili bir başlık var zaten, siteler incelenip uygun görünürse Linkler sayfamıza eklenir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Ben size göndermiştim sanırım uygun değil. yada uygun değilsede aynı baslık altında yada gönderilen özel msg ye karsılığında uygun olmayan yerleri uyarmanız daha mantıklı gibime geliyor.ESQARE yazdı:Bununla ilgili bir başlık var zaten, siteler incelenip uygun görünürse Linkler sayfamıza eklenir.
size gönderdiğim özel msg hala duruyor ayrıca.
bence alakasi yok..zaten bu site logo yayinlimiyoki sadece link yayinlaniyopikachu yazdı:iyide sen admın logosunu sitende yayınlayacaksın admda seninkini, ama mesela kayyoya bazen girilmiyo(aslında genelde) o zaman sen admın logosunu göstermemiş oluyorsun. millet zaten zorla girdiği bisitede bide logolara basıp iice yavaşlatmak istemez.
http://www.phpbbturkey.com/links.html

ben zamanında şöyle bir konu açmıştım ama kimse rağbet göstermedi.. http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=4490
Bana da beklerim..
http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com

Ücretsiz sitelerin seçilmeyiş sebebi; sürekli özel mesaj yoluyla ücretsiz, hazır kurulmuş ve emek harcanmayan sitelerin adreslerinin eklenmek istenmesidir. Bu sebeple bütün ücretsiz yapılan siteleri konunun dışında bıraktık.RSNBK yazdı:kayyo kullanıcıları kabul ediliyomu peki
Ayrıca her siteyi linkler sayfasına eklemiyoruz. Gerçekten uğraş verilen ve tarafımızca beğeni görülen adresleri ekliyoruz.
Kısacası o sayfa bir link değişim sistemi değildir. Özel olarak belirlenen siteleri ekliyoruz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ESQARE yazdı:Ayrıca her siteyi linkler sayfasına eklemiyoruz. Gerçekten uğraş verilen ve tarafımızca beğeni görülen adresleri ekliyoruz.
kayyodan ücretsiz host almış olabilirim..ama eminimki biçok ücretli siteden daha fazla emek harcanmış bi site benimki...eğer gerçekten emek harcanmış siteleri linkler bölümüne aliyosanız

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir