4 Adet Sorum Var? (smartdark temple)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
unsac
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

4 Adet Sorum Var? (smartdark temple)

Mesaj gönderen unsac »

arkadaşlar araştırdım ancak bulamıorum.

1) Forum oluştururken
ÖRNEK:
phpBB Destek

"phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz."

gibi altında tırnak içine aldıgım yeri sadece login olmamış kişilere gözükmesini sağlayacagım kodu bir türlü bulamıorum

2) Yeni üye olmuş birinin üye adının color ayarı yapılmış bir şekilde açılmasını nasıl yapacagım?

3) Smartdark için login olurken ve register bölümünde çerez yani onay kodu (aşagıdaki resmi yazın) gibi bişey nasıl ekleyebilirim.

phpbb hakkında fazla bilgim yok bu yüzden biraz açıklayarak cevaplarsanız çok sevinirim saygılarımla
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 4 Adet Sorum Var? (smartdark temple)

Mesaj gönderen cupra »

unsac yazdı:arkadaşlar araştırdım ancak bulamıorum.

1) Forum oluştururken
ÖRNEK:
phpBB Destek

"phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz."

gibi altında tırnak içine aldıgım yeri sadece login olmamış kişilere gözükmesini sağlayacagım kodu bir türlü bulamıorum

2) Yeni üye olmuş birinin üye adının color ayarı yapılmış bir şekilde açılmasını nasıl yapacagım?

3) Smartdark için login olurken ve register bölümünde çerez yani onay kodu (aşagıdaki resmi yazın) gibi bişey nasıl ekleyebilirim.

phpbb hakkında fazla bilgim yok bu yüzden biraz açıklayarak cevaplarsanız çok sevinirim saygılarımla

Kod: Tümünü seç

1.<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
Code
<!-- END switch_user_logged_out -->
2. color groups modunu kurup, Join Open Groups On Register modunu eklenemen gerek : http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?p=32896
unsac
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen unsac »

Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir