Veri Tabani Degisik bir Sorun

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
onurrum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Veri Tabani Degisik bir Sorun

Mesaj gönderen onurrum »

Arkadaslar ben eski forumumda bir hata yaptim ve spor bolumunu tekrar spor bolumunun ustune yukedim yani tasidim ve sonra forum bir daha acilmaz oldu hic bir sekilde giremiyorum simdi.
Ama sitede bir cok link yani adres ve bilgi vardi bunlarin yok olmasina goz yumamam.

Kisacasi myadminden uyeleri ve forumu veritabanini yuklesem ve yeni bir adres alsam onun icine entegre edebilirmiyim yani tekrar uye olmadan sadece aadres degisikligi yapsam olmazmi??? yada benim bozuk olan siteyi kurtarma sansimiz var mi???

Umarim bilen ve bana yardimi esirgemiyen bir kardesimiz cikar. :)

bozuk olan sitenin adresini yaziyim mi???
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

sorunsuz bir veritabanı yedeğin varsa olur tabiki. yoksa işin zor.
Kullanıcı avatarı
onurrum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen onurrum »

cevap yazdigin icin tesekkur ederim ben forumda aradim ama bir turlu bulamadim myadminden nasil sorunsuz bir veritabanı yedeği alabilirim.
bi adres verirsen cok sevinirim ve yanlis hatirlamyorsam bir tane buldum onda da resimler buyumedigi icin malesef dogru bir sekilde yapamadim sanirim.

Benim su isimi halledene söz alamanci cikolatasi yollayacam :) :lol:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Veri Tabani Degisik bir Sorun

Mesaj gönderen Dn_35 »

onurrum yazdı:Arkadaslar ben eski forumumda bir hata yaptim ve spor bolumunu tekrar spor bolumunun ustune yukedim yani tasidim ve sonra forum bir daha acilmaz oldu
spor bölümünü spor bölümün üstüne taşıdım diyorsun nasıl yaptın bunu?
Kullanıcı avatarı
onurrum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen onurrum »

vallah yonetim paneline girmistim ordan da forum yonetimine girmdim ve spor bolmune degistir deyip katagori kismini tekrar spor bolume aldim. yani spor bolumunu spor bolumunun uzerine tasidim ve ondan sonra site gostermez oldu. yapmaz olaydim ya biraz gorunumu duzelteyim dedim ama icine ettik. istersen sana ozelden sitenin butun bilgilerini veririm ftp siresi database adi ve sifresi gibi benim icin o sitenin sadece icindekileri onemli adresin bir onemi yok.
ilgin ve alakandan dolayi simdiden tesekkurler
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir