viewforum ve viewtopic debug mode hatası ?

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

viewforum ve viewtopic debug mode hatası ?

Mesaj gönderen er-13 »

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_last_post_id' in 'field list'

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments, COUNT(p2.post_id) AS prev_posts FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f, phpbb_posts p, phpbb_posts p2 WHERE p.post_id = 993 AND t.topic_id = p.topic_id AND p2.topic_id = p.topic_id AND p2.post_id <= 993 AND f.forum_id = t.forum_id GROUP BY p.post_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments ORDER BY p.post_id ASC

Line : 156
File : viewtopic.php

-----------------------------------------

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_last_post_id' in 'where clause'

SELECT t.*, u.username, u.user_id, u2.username as user2, u2.user_id as id2, p.post_time, p.post_username FROM phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_posts p, phpbb_users u2 WHERE t.forum_id = 9 AND t.topic_poster = u.user_id AND p.post_id = t.topic_last_post_id AND p.poster_id = u2.user_id AND t.topic_type = 2 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC

Line : 297
File : viewforum.php

Yardımalrınızı bekliyorum teşekkürler...
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mania_Circle »

aynı hatalar bende de var biri yardımcı olursa sevinirim
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

bir mod kurmussunuz ve sql yüklememişsiniz, onu yüklerseniz sorun hallolacaktır.
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mod kurmadım Premod varya BvB_4.1 bunu yüklemiştim üstüne hiçbişe yüklemedim bu çıkıo ama
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

hata satirlarina bak ve incele hatanin nerden kaynaklandigini yaziyor line diye.
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Line diye belirttiği nedir satır sayısı mı bi de html bilgim yok ben buraya komple yazsam dosyayı biri incelese çok mutlu olurum valla çok şey istiyoroum ama 1 aydır kafayı yiycem yapandan allah razı olsun

Buraya wiewforum.php'yi ekliyorum

PROBLEMİ DÜZELTTİM
En son Mania_Circle tarafından 08.04.2007, 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

wiewtopic.php dosyası

BUNU DA DÜZELTTİM YARDIMA GEREK KALMADI YİNE DE SAOLUN
En son Mania_Circle tarafından 08.04.2007, 22:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Dosyalara bakıp çözümü anlatırsanız çok sevinirim
En son Mania_Circle tarafından 08.04.2007, 22:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Arkadasim sayfayi maf etmisin :wink: Bu html degil php.line denilen olay satir demek bunu bu sekil yine kimse bilemez.bari eklentide gönderseydin dosyani bakan olurdu.

mesajlarini düzenlersen iyi olur diyorum basligi maf etmisin. :D
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir