Kayıt Formu ve Profilde Düzenleme Yapabileceğim Mod

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
halil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayıt Formu ve Profilde Düzenleme Yapabileceğim Mod

Mesaj gönderen halil »

Merhabalar;

Kayıt Formu ve Profilde istediğim gibi düzenlemeler yapabileceğim bir mod arıyorum. Mesela yeni bir satır ekleyeceğim, olan bir satırı sileceğim, istediğim bir satırın doldurulmasını zorunlu kılacağım vs vs.

Sn. Cupra'nin konu ile ilgili bir makalesi var ancak orda yazılanlar beni baya bir aşar :D Bana öyle bir mod olmalı ki bu dediklerimi kontrol panelden istediğim gibi ayarlayayım :D

Aslında 4 - 5 tane bu konu ile ilgili mod buldum ancak hangisi tam işimi görecek çok emin değilim. Tavsiye edebileceğiniz bir mod varsa onu kurayım. Hem kayıt formunda hemde profilde değişiklik yapmama izin verecek bir mod.

Teşekkürler;
Halil UZCAN

Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah :) )
Kullanıcı avatarı
halil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen halil »

Yok mu arkadaşlar böyle bir mod :roll:
Halil UZCAN

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Valla halil arkadaşım öyle bir mod olsa o makaleyi boşa yazacaklarını sanmıyorum..

Ben de bir ara bayağı bir aramıştım ama en sonunda o makaleyi paşa paşa yaptım...

KUSURA BAKMA!! :(
Kullanıcı avatarı
halil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen halil »

vsabah yazdı:Valla halil arkadaşım öyle bir mod olsa o makaleyi boşa yazacaklarını sanmıyorum..

Ben de bir ara bayağı bir aramıştım ama en sonunda o makaleyi paşa paşa yaptım...

KUSURA BAKMA!! :(

vsabah kardeş desene bizde paşa paşa yapacağız. Daha doğrusu yapmaya çalışacağız :D

Teşekkürler, bakalım becerebilecekmiyiz :D
Halil UZCAN

DoDoKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DoDoKnight »

bunu dene.acpden herşeyi ayarlayabiliyorsun.
Dosya ekleri
profile control panel.zip
profile control panel
(521.83 KiB) 169 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

DoDoKnight yazdı:bunu dene.acpden herşeyi ayarlayabiliyorsun.
:idea: Bayağı uğraştırıcı bir moda benziyor.. Ama Yönetim Panelinden ayarlanması güzel.. Bence kayıt formu sürekli değiştirilecekse bu mod yüklenmeli yoksa sadece bir değişiklik yapmak için tüm bunları yapmaya hiç gerek yok.. Bayağı bir dosyada değişiklik yapıyor dolayısıyla forumu yavaşlatabilir..

:arrow: Ama arkadaşlarımızın işine yarayabilir.. İsteyen kurar forumuna..DoDoKnight kardeş paylaşım için sağol... :wink:
DoDoKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DoDoKnight »

evet zor bir mod.ama bence çok gerekli de değil çünkü profilde değişiklik yaparsan sürekli kullanıcıların senin her değişikliğinde profil güncellemesi yapmak zorunda kalacaklar.ama profesyonel bir mod.isteyen kurar.
denizci88
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen denizci88 »

Arkadaşlar "Cupra"nın makalesini nereden bulabilirim yardım eder misiniz?
Herkes bize sorar "Neden denizi seçtiniz?" diye. Cevabı aslında sizde saklıdır. Siz neden toprak insanı olmayı seçtiniz?
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir