Sql Sorgulama Hatası Lütfen Yardım
Sql Sorgulama Hatası Lütfen Yardım
http://www.phpbbstyles.com/sql.php adresinden kodu girdim.Daha sonra sql.php yi ftp ye attım.O adresi açtığımda "config.php not found. make sure you have uploaded file to your forum directory." yazısı çıktı.Ne yapmalıyım hata mı bu?
config.php var.ama başka bi klasörde.Yani nasıl anlatıyım.Ana klasörde portlaın kurulu olduğu bir klasör ve sql.php var.
şimdi sql.php yi site dosyalarının olduğu klasöre attım.Bu kez de farklı bi hata verdi
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)
Cannot connect: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)
şimdi sql.php yi site dosyalarının olduğu klasöre attım.Bu kez de farklı bi hata verdi
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)
Cannot connect: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)
Arkadaşım öncelikle sql.php yi doğru yere attığından bir emin ol yani;Faramir yazdı:Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu çok acil yardıma ihtiyacım var

Eğer orda bomboş bir sayfada Done x queries yazarsa SQL tamamdır... (x değişebilir yapılan SQL işlemini gösterir.)
UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR..
KOLAY GELSİN..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir