sayfa oluşturma ve üyelere açmak

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
erhanby
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sayfa oluşturma ve üyelere açmak

Mesaj gönderen erhanby »

Ben phpbb forumum üzerinde yeni sayfalar açmak istiyorum...mesela bende bazı kodlar var..html tabanlı...örneğin canlı iddia sonuçları gibi..ben bunları sadece üyelere açık olacak şekilde sayfalandırmak istiyorum.bunu nasıl yaparız? bir tane gösterseniz diğer html kodlarıyla sayfa yapabilirim.sadece mantığını ve kod değişimlerini istiyorum. :D
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: sayfa oluşturma ve üyelere açmak

Mesaj gönderen VSaBaH »

erhanby yazdı:Ben phpbb forumum üzerinde yeni sayfalar açmak istiyorum...mesela bende bazı kodlar var..html tabanlı...örneğin canlı iddia sonuçları gibi..ben bunları sadece üyelere açık olacak şekilde sayfalandırmak istiyorum.bunu nasıl yaparız? bir tane gösterseniz diğer html kodlarıyla sayfa yapabilirim.sadece mantığını ve kod değişimlerini istiyorum. :D
Merhaba erhanby,

:arrow: Dediğin gibi birşey yapman mümkün ancak forumuna Advanced BBCode Box modunu yüklemelisin.. Oradaki Web seçeneğiyle herhangi bir web sayfasını tıpkı kendi forumundaymış gibi gösterebilirsin..

:idea: Örnek olarak benim forumu inceleyebilirsin..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Advanced BBCode Box MOD

BAŞKA DA BİRŞEY AKLIMA GELMİYOR..

KOLAY GELSİN..
XxXxLoRd92xXxX
Kayıtlı Kullanıcı

Re: sayfa oluşturma ve üyelere açmak

Mesaj gönderen XxXxLoRd92xXxX »

ya arkadaşlar ben phpbbturkey den forum açmak istiyorum(türkçe) yardım edin yaa :oops:
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir