Alt Forumların Şekli Hakkında

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
RoyaLTurK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Alt Forumların Şekli Hakkında

Mesaj gönderen RoyaLTurK »

Ya Arkadaşlar Birşey Sorucam.

megabb yi ilk yüklediğimde, alt forumların şekli ekledikçe alt altaydı. sonra megaplatform arkadaşımızın gösterdiği gibi bir yeri sildim alt forumları ekledikçe yan yana olmaya başladı. yani yapılabildi.

esas soruma geleyim. yakusha premod'da alt forumların şekli, tüm ama tüm phpbb kullanıcıların istediği gibi alt alta ve yan yana paralel yani vbulletindeki gibi.

demek istediğim, ilk söylediğim şekilde alt forumların yönünü değiştirebiliyorsak, megabb'de de kesinlikle alt forumların şeklini yakusha gibi yapabilme şansımız var. bunun yapılabilir olduğuna inanıyorum.

bu konu ile ilgili bir araştırma yapıp, Alt forumların şeklini, yakusha'daki gibi megaBB'ye uyarlamamızın yolu nedir
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bildiğim kadarıyla onu sabri ünal(yakusha yapımcısı) kendisi düzenleyip o hale getirmişti.
Kullanıcı avatarı
RoyaLTurK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RoyaLTurK »

peki Sabri Ünal Abimiz, Neden Paylaşmak İstemiyor Bizimle. yani ne bileyim, hepimiz phpbb tabanlı forumları kullanıyoruz, yardımlaşma ve dayanışma çok önemli bence
Kullanıcı avatarı
mazlum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mazlum »

istersen ondan nasıl oldugunu paylaşabilir. yakusha destek sitesine yaz cvp gelir.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Megabbdeki alt forum sistemi easysubforumstur..

Yakushadaki ise simple sub forumstur.. Simple subforumsla yaratılan alt forumları dediğiniz gibi yapmak http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... muhte%FEem başlığında verilmiştir..
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir