Bank Mod

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
madozan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bank Mod

Mesaj gönderen madozan »

arkadşlar bank modu kurdum ama şöle bi problem var

Kod: Tümünü seç

Warning: Division by zero in /home/okuzice/public_html/bank.php on line 69

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/okuzice/public_html/bank.php:69) in /home/okuzice/public_html/bank.php on line 81

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/okuzice/public_html/bank.php:69) in /home/okuzice/public_html/includes/page_header.php on line 725

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/okuzice/public_html/bank.php:69) in /home/okuzice/public_html/includes/page_header.php on line 727

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/okuzice/public_html/bank.php:69) in /home/okuzice/public_html/includes/page_header.php on line 728

bank.php de hiç bi oynama yapmadım diernde yaptığım oynama ise okadar gülünç ki hata yapma şansı yok yani

Kod: Tümünü seç

------[OPEN]------
 /includes/page_header.php

------[FIND]------
	'PAGE_TITLE' => $page_title,

------[ADD, AFTER]------ 
	'BANK' => 'Bank',

------[FIND]------
	'U_FAQ' => append_sid('faq.'.$phpEx),

------[ADD, AFTER]------ 
	'U_BANK' => append_sid('bank.'.$phpEx),
böle bi kodda yanışlık yapmış olamam sizce nie olaiblir ? eke ikisini de koyuyorum rica edicem bi el atın
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir