Reputation_Mod_v1.0.0 kurmaya çalıştım bir hata mesajı var?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
oalgun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Reputation_Mod_v1.0.0 kurmaya çalıştım bir hata mesajı var?

Mesaj gönderen oalgun »

phpBB versiyonu: 2.0.22
PHP Versiyonu 4.3.9
MySQL Versiyonu 4.1.21
ya....ha 2.9.1 premodu kullanıyorum.

fakat yak..ha nın premodunda

viewtopic.php,
includes/constants.php sinde farklılıklar var.

örneğin: includes/constants.php

Kod: Tümünü seç

Alıntı:
define('PAGE_GROPCP',-11);{
aynısı yok -11 yerine farklı bir değer vardı buldun oraya eklenmesi gereken kodu ekledim.

----------------------------------

örneğin: viewtopic.php

else
{
$1_edited_by=";
{
aynısı yok $1_edited_by yazan bir yer buldun oraya eklenmesi gereken kodu ekledim.
-------------------------------------------
2 farklılık daha vardı.

language/lang_english klasörüne kopyala yazıyor böyle bir klasör yok. lang_turkish diye klasör var.
bende lang_turkish dokunmadım lang_english ismiyle kopyasını yaptım. sonrada değişikliği ikisinde yaptım. yani düz mantık birinden biri çalışır.

templates/subSilver/admin diye bir klasör yok. böyle bir klasör yaratmak zorunda kaldım..
templates direk altında admin diye klasör vardı.
bende değişiklik olan dosyayı, benim subsilver altında yarattığım admin klasörüne ve templates altındaki admin klasörüne kopyaladım.

yani gene düz mantık birinden biri çalışır. çok uğraştım malesef olmadı.
-------------------------------------------------------------------------
CREATE TABLE `bizdensin_reputation` ( `user_id` mediumint(8) NOT NULL default '0', `user_id_2` mediumint(8) NOT NULL default '0', `post_id` mediumint(8) NOT NULL default '0', `rep_sum` FLOAT NOT NULL default '0', `rep_neg` tinyint(1) NOT NULL default '0', `rep_comment` varchar(200) NOT NULL default '', `rep_time` int(11) NOT NULL default '0', KEY `user_id` (`user_id`) ) TYPE=MyISAM;
+++ Error: Table 'bizdensin_reputation' already exists

CREATE TABLE `bizdensin_reputation_config` ( `config_name` VARCHAR( 255 ) NOT NULL , `config_value` VARCHAR( 255 ) NOT NULL ) TYPE=MyISAM;
+++ Error: Table 'bizdensin_reputation_config' already exists

ALTER TABLE `bizdensin_users` ADD `user_reputation` FLOAT DEFAULT '0' NOT NULL
+++ Error: Duplicate column name 'user_reputation'

ALTER TABLE `bizdensin_users` ADD `user_rep_last_time` INT( 11 ) NOT NULL AFTER `user_reputation`
+++ Error: Duplicate column name 'user_rep_last_time'
hata mesajı

admin panelinde Reputation ayarlarına ulaşabilemiyorum.

fakat topiclere girerken beyaz bir ekran geliyor. Sayfa açılmıyor.
mesajları göremiyorum

bu işlerde çok yeniyim bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum.. ama bulamadım. Yardımcı olurmusunuz.

şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim

----------------------------------------------------

internet çok güzel eklentiler buluyorum.Bu sefer kullandığım premoda acaba uyarmı oldum.

Çok araştırdım, en çok bu premodu övdüler, sağolsunlar çok iyi bir premod yapmışlar, bende memnunum ama istediğimi ekleyemiyeceksem , bu kadar zengin bilgi internette varken beni kısıtlıycaksa ne yapıcam bilemiyorum.

-------------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım yakus.hayı takip etmemişsin sanırsam, o sebepten evet dosyalarda farklılıklar olabilir,
1) modlar ingilizce olduğu için lang english der sen orda yazanları langturkishe yapacaksın,
2) temalar/subsilver/admini bulamaman normal çünkü yakus.hada admin klasörü direkt templates dosyasının içinde ve tüm temalar ordan bilgi alıyor.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir