taşınan konunun silinmesi..

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

taşınan konunun silinmesi..

Mesaj gönderen kelkirpi »

Merhaba arkadaşlar;
benim sorunum taşınan konularla ilgili.. Taşınan konulardan bazılarına eski forumda gölgesini bırak'ı işaretlemişim. Şimdi o taşındı ibareli gölgeleri silmek istiyorum. Ama onu sildiğimde asıl konuyu da siliyor. Sadece taşındı ibareli olanları ( asıl konuya zarar vermeden) nasıl silebilirim?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

1. Resimdeki gibi; O Foruma girince asagida kosede "Bu forumun yönetimini yapabilirsiniz" Seklinde bir yazi var orada "yonetimini" deki linke tikla

2. Resimdeki sayfa acilacak oradan tasinan basligi sec ve sil ben denedim silindi once onemsiz bir baslikta dene ne olur ne olmaz..

Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sağolasın ilk denediğim o yoldu zaten ama onu silince asıl konu da silindi. Onun için bu topiği açtım zaten.. Asıl topik gitmesin sadece taşınan gitsin istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

hmy ilginc, senin icin tekrar denedim ve tasidigim yerdeki durdu, golgesl silindi :?
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ares yazdı:hmy ilginc, senin icin tekrar denedim ve tasidigim yerdeki durdu, golgesl silindi :?
Enteresandır bir süredir denememiştim, tekrar denedim oldu.. Forumu da boşuna meşgul ettim, seni de yordum sağol..
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir