MegaBB kuramıyorummm????

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
whymoderror
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

MegaBB kuramıyorummm????

Mesaj gönderen whymoderror »

arkadaşlar başta kendim kuruyim dedim modları kafama göre ama bikaç çok önemli modu kuramadım ben de premod kullaniim dedim Megabb2.0 kurmaya çalışıom ama install daki ayarları yapıp enter diyom

Warning: message_die(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.message-die]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/forumvcp/megabb2/includes/functions.php on line 896

Warning: message_die() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/forumvcp/megabb2/includes/functions.php on line 896
phpBB : Kritik Hata

Could not connect to the database

işte böle hata veriyo..
naapmalıyım.. megaBB de english klasoru yok ki
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

language dizini içerisinde bi tane lang_english atıp admin panelinden ve profilinden dili sonra Türkçe yapsana bi bakalım olcak mı ? bir arkadaşta olmuştu :) :wink:
Kullanıcı avatarı
whymoderror
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen whymoderror »

neyse dostum ben yapamayınca delirdim yeni üyelik açtım ona kurdum onda oldu :) sağol dediğin mantıklı
Kullanıcı avatarı
lord_lion
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lord_lion »

yukarıdaki aynı hatayı şu anda bana verdi.Site içindeydim ve admin panelinden forumları oluşturdum sorun yoktu,siteyi kapattım.Tekrar explorerla açmak isteyince bu hatayı verdi.İşin komik tarafı lang_english klasörü yok
nasıl yapcaz şimdi?

Emeğe Saygı

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir