Admin & Moderator Renkleri
Admin & Moderator Renkleri
Forumun altında bulunan ve nickin renginin admin ve başka bir renkte olan nikin moderator ve başka bir renk normal kullanıcı olarak belirtiyor.
Bu renkleri nerden değiştirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu renkleri nerden değiştirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
analatamadım sanırım. zaten admin ve moderaotr nikleri deişik renkte şuan sitemde. ben onların rengini değişmek istiyorum. ayrı mod kurmak istemiyorum
http://www.1905GS.com

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
modlardan bıkana phpBB2 plus gibi alternatif çözümler var dimi 

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Hımm
Emin olunki sizin forumunuzda sonuna kadar PHPBB 2 sistemidir ama sizde forumunuzu ücretsiz hizmet veren sitelerden bieinden açmışsınız dahası ise sizin forum aldığını zsitenin adresi ; mforum yani MULTİ FORUM SİSTEMİ ni kullanıyor yani o foruma hiç bir eklenti yapamaz hiç bir mod kuramazsınız.laurana yazdı:ama o kadar uğraşmışız site için
hem bişey dicem ya benim sitem phphbb2 değil.modları kuramıyorum. ne yapıyım. indirdim bu modu da bilgisayardan siteyen asıl aktarıcam
Şayet PHPBB.COM.TR deki makaleleri dikkatlice okursanız LYCOS.CO.UK tan kendinize ait kodların içine giriş yapabileceğiniz bir forum açabilirsiniz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Mod iyidir kurmak daha faydalıdır. Tema ayarlarına gidersen oradan bazı renk kodlarını değiştirmeyi denersen göreceksin ki admin ve moderator renkleride değşecek ama aynı zamanda bazı yerlerdeki yazıların ve linklerinde renkleri değşiebilr.DeLPieRo yazdı:mod mod mod. biktım bu modlar yaa. huufff
Bunu yapabilmek için forumunun temasını bozmaman için ilk önce HTML RENK KODLARINI araştırman ve nasıl kullanıldığını öğrenmen iyi olur. Google arama motorunda HTML Renk Kodları yazmna yeterli olacaktır

Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir