slm avatar sorunu

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
asi_isyankar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

slm avatar sorunu

Mesaj gönderen asi_isyankar »

slm ustalar kurtum sitemi ama birinçisi avatar sorunu ikinçiside tema sorunu temalarda sorun var

avatar yükleme profilden yapınca şunu gösteriyor

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1153386199460ea7a4224f9.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 286

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpIczequ' to './images/avatars/1153386199460ea7a4224f9.jpg' in /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 286

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php:286) in /home2/kportal/public_html/includes/page_header.php on line 755

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php:286) in /home2/kportal/public_html/includes/page_header.php on line 757

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php:286) in /home2/kportal/public_html/includes/page_header.php on line 758

yardımcı olurmusunuz...
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

forumda yüzlerce kez cevaplandı bu linux host kullanıyorsanız avatars klasörüün chmod izinlerini 777 yapın windows host kullanıyorsanız hots yöneticisine başvurun.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir