slm ustalar kurtum sitemi ama birinçisi avatar sorunu ikinçiside tema sorunu temalarda sorun var
avatar yükleme profilden yapınca şunu gösteriyor
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1153386199460ea7a4224f9.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 286
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpIczequ' to './images/avatars/1153386199460ea7a4224f9.jpg' in /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 286
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php:286) in /home2/kportal/public_html/includes/page_header.php on line 755
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php:286) in /home2/kportal/public_html/includes/page_header.php on line 757
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/kportal/public_html/includes/usercp_avatar.php:286) in /home2/kportal/public_html/includes/page_header.php on line 758
yardımcı olurmusunuz...
slm avatar sorunu
- asi_isyankar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
forumda yüzlerce kez cevaplandı bu linux host kullanıyorsanız avatars klasörüün chmod izinlerini 777 yapın windows host kullanıyorsanız hots yöneticisine başvurun.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir