Firefox'da Style'nin bozulması

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Best
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Firefox'da Style'nin bozulması

Mesaj gönderen Best »

İe'de forum normal css dosyasını görüyor, Firefox'da ise css dosyasını görmüyor ve fontlar ve yazıların hepsi otomatikmen times new roman oluyor. Bu problemin çözümünü bilen var mı?
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

firefox herzaman sorundur.Kullanmani tavsiye etmem.
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

çerezleri temizleyip denermisin? ben firefox kullanıyorum hiç sorun yok.

Alil Firefoxta ne sorun varki, kullanmaya başladığımdan beri IE kullanmadım desem yeridir. Yanlızca hızı bile yeter.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Dn_35 firefoxda nerde sorun yokki :wink: herseyi sorun.elbette hizli olacak cünkü herseyi yasakliyor herseyde hata yasiyor.Sen farki yasamadin sanirim.Firefox hatasi diye googlede arat bakim kac tane bulacaksin :wink: illaki IE kullanmana gerek yok,Baska süper browserler var.
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir