Custom Title HAck Modu Hata veriyor?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Custom Title HAck Modu Hata veriyor?

Mesaj gönderen TiMeF »

Arkadaşlar az önce foruma Custom Title Hack modunu kurdum tüm düzenlemeler tamam fakat profile girdiğimde bir hata aldım kodları kurcalıyorum o satırda hiç bi düzenleme yapmadığım halde hata veriyor sanırım simple colored modu ile çakışıyor sizden ricam bi incelermisiniz?

hata

Kod: Tümünü seç

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anafor/public_html/includes/usercp_register.php on line 1058
işte bu hatayı alıyorum buyrun modun kurulum dosyası ve benim usercp_register.php dosyam hatayı bir türlü bulamadım;

NOT:mod heryerde çalışıyor admin panelinde wiewtopicte sadece profili düzenlemek için girdiğimde bu hatayı veriyor
birde screenshot koyayım

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Lütfen şu soruna bi çözüm bulalım:(
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

Yokmu arkadaşlar şuna bi bakıverecek çok nemli iidi bu mod benim için:(
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

:(

kayıt olurkende görünmüyor yalnızca yönetim panelinde görünüyor mod birde viewtopicde yeri ayrıldı ama kayıt olurken görünmüyor vede profili düzenlerken hata resimde var moddamı problem var acaba? :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

hala çözemedim arkadşalra problemi
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

Hatayı çözdüm arkadaşlar hata açılır kutuda şehir modu ile çakışmasındanmış onun arkdasına aldım düzeldi fakat şöyle bir sorunum var kullanıcıların kişisel tanııtm başlığıonı sadece ben yönetim panelinden düzenliyebiliyorum kayıt olurken veya proflini değiştireceği yerde öyle bir şey yok ama admin panelindn değiştiriyorum ve viewtopcde görünüyor tüm dosyaları editlememe rağmen hala anlamış değilim bi el atın üstadlar
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

muhtemelen usercp_register yada profile_add_body.tpl e eksik editlenmiştir..
AŞKA DAİR
MEKANS

Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

tümm editlemeleri yaptım tekrar gözden geçirdim fakat siteyi yapılandırma içine aldığı için çok karıştı kodlar proflindeki msni ekledim umarım kabul edersin (: maüstüme bakrsan bana acırsın belki :D

Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir