İl ve İlçe Modu
İl ve İlçe Modu
Arkadaşlar şehir açılır kutuda modunu editleyerek il ve ilçe nasıl yapabilirim? Yardım edebilir misiniz....
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
Yok kardeş o tarz bişe değil de mesala listeden istanbulu seçince ilçeler çıkacak mesela ilçe seçecek
ya mesela iki tane açılır kutu olcak ilk açılır kutudan hangi ili seçtiyse ikinci açılır kutuda o ilin ilçeleri çıkacak...
öyle bir site bulup kodları (ç)almak lazım 
şu adresi bir incelemen gerek arkadaşım...
bir de ptt'nin sitesinde var
http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/postakodu4.php

şu adresi bir incelemen gerek arkadaşım...
bir de ptt'nin sitesinde var
http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/postakodu4.php
ewet arkadaşı istediğim tam bu sitelerdeki gibi ama ben öle kod çalmasını bilmiyorum li yaw onu nasıl yapcaz mod grubundan biri yapamaz mı?
Bu biraz uzun ve uğraştırıcı bir mod olduğu için kişiye özel yapılmaz herhalde. Ama mantık şu yönde olabilir.
O sitelerden birinden illere göre ilçeler kopyalanır.
Forumdaki zorunlu alanlar makalesinde anlatılanlar uygulanırsa yapılabilir.
Ancak bir sorun daha var. il ismine tıklayınca ilçelerin listelenmesi için sayfa yenilenecek. bu durumda diğer alanlar doldurulmadığı için hata verecek. bunu engellemek için iframe falan kullanmak gerek ve iş daha da uzayacak.
Bu şekilde hazır bir mod yoksa kimsenin bu kadar işle uğraşacağını sanmam.
O sitelerden birinden illere göre ilçeler kopyalanır.
Forumdaki zorunlu alanlar makalesinde anlatılanlar uygulanırsa yapılabilir.
Ancak bir sorun daha var. il ismine tıklayınca ilçelerin listelenmesi için sayfa yenilenecek. bu durumda diğer alanlar doldurulmadığı için hata verecek. bunu engellemek için iframe falan kullanmak gerek ve iş daha da uzayacak.
Bu şekilde hazır bir mod yoksa kimsenin bu kadar işle uğraşacağını sanmam.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir