Domain Kaydı için

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Domain Kaydı için

Mesaj gönderen by-keskin »

Arkadaşlar mesela http://www.XXXtuning.com diye bir site olsun bende http://www.XXXtuning.org gibi bir domain alsam bir sakıncası olabilir mi. Yasal veya başka bir açıdan ?

Cevabınızı bekliyorum....
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

tabiki olmaz. o domainler alınmak için varlar. tabi biraz kopyacılıkla suçlanabilirsin. :D
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pikachu yazdı:tabiki olmaz. o domainler alınmak için varlar. tabi biraz kopyacılıkla suçlanabilirsin. :D
onun dışında yasal bir hak iddia edemezler dimi ustacım? :D
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

o kadar istiyorlarsa isimlerini tüm domainleri alsınlar, kimse onları engellemiyor.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sağol ustacım ilgi için teşekürler....
mafya16
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mafya16 »

isimlerinin bakabiri tarafından kullanılmamasını istiyolarsa arkadasın dediği gibi bütün adları alsınlar seninde için rahat olsun sen parasıyla alıon bişi olmaz
Türkiye'nin İlk Sutopu Forumu http://www.waterpolotr.com
ATILGAN
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ATILGAN »

Domain'i almakta herhangi bir sorun olmaz. Hatta ben bir domain adresi aldığım için biri beni mahkemeyle tehtid etmişti "sen bu adresi nasıl alırsın diye" ben alması çok kolay "git mahkemeye ver dedim" o kişi hiçbir şey yapamadı, yapamazda. Uzun süredir benim kullanıcı adım olan bir site ismini istediğim gibi alırım.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çok teşekürler arkadaşlar beni aydınlattınız...

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir