Hazır Alt forum Kurulu PreMod
Hazır Alt forum Kurulu PreMod
Arkadaşlar phpBB ye yeni başlayan arkadaşlar için en zor modlardan biridi bu alforum modu. Aynı zamanda da forumda en gerekli modlardan biridir...
Onun için bu basit premodu biyerde gördüm ve yayınlıyım dedim...
phpBB sürüm: 2.0.22
Gerekli bütün dosyalar rar paketindedir. yapmanız gereken tek şey phpBB 2.0.22 indirip Ftp nize upload Etmek ve hazır Simple mod u rar paketinden çıkartıp üstüne yazdırmak bo2Soft Temasını tekrar indirip yüklemenize gerek yoktur bütün dosyaları zaten templates/bo2Soft içindedir..
Kullanılan Tema: bo2Soft
önizleme: [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Onun için bu basit premodu biyerde gördüm ve yayınlıyım dedim...
phpBB sürüm: 2.0.22
Gerekli bütün dosyalar rar paketindedir. yapmanız gereken tek şey phpBB 2.0.22 indirip Ftp nize upload Etmek ve hazır Simple mod u rar paketinden çıkartıp üstüne yazdırmak bo2Soft Temasını tekrar indirip yüklemenize gerek yoktur bütün dosyaları zaten templates/bo2Soft içindedir..
Kullanılan Tema: bo2Soft
önizleme: [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
- Dosya ekleri
-
- haz__305_r_Simple_Sub_forum_bo2Soft.rar
- Hazır kurulu altforum PreModu
- (685.84 KiB) 679 kere indirildi
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
EvetSimple Sub Forum modunu acemi kullanıcılar için bir premod yapmışlar sadece Simple Sub Forum odu war...phpBB-TR yazdı:Forumuna sadece bo2soft temasına uyarlı olan, Simple Sub Forumu koyar..
Simple Sub Forum'un kurulumu uzun olduğundan, herhalde bu hazırlandı..
İşte kardeşim yukardaki dosyada hazır kurulmuşu war ne uğraşıyon ftp den forumun ana klaörüne gönder üzerine yaz. iş bitsin. ( önceden kurduğun modlar gider )
Ama sıfırdan bir forum kuracaklar ( yeni saf bir phpbb ) için çok faydalı..
Ama sıfırdan bir forum kuracaklar ( yeni saf bir phpbb ) için çok faydalı..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşım bu siteden saf bir phpbb indir en son sürümünü, kurulumunu yap ve sonra yukarıdaki ekte olan dosyaların hrpsini ftp den önce yüklediğin dosyaların üzerine gönder üzerine yazılsın mı deyince yaz de tamam bu kadar...LazVeGaz yazdı:hangi dosyaları atıycam bilmiyorumki yazmıyor
Avatar klasörünün chMOD ayarını yapmamışındır büyük ihtimalLazVeGaz yazdı:ben bunu yükledim ama hata var.Avatar yüklerken hata veriyor bende başka hiç bir mod yüklü değil ayrıca bunu kurdum
Re: Hazır Alt forum Kurulu PreMod
BlueAir teması için olurmu???
Re: Hazır Alt forum Kurulu PreMod
güzel olmuş, ama zaten kendim simple subforumu kurmuştum ben 

İnadına 2x
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir