Avatar Galerisini Kullanamıyorum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Avatar Galerisini Kullanamıyorum
Merhaba arkadaşlar...
PHPBB forum kurdum yeni.Ayarlarıyla uğraşıyorum ama avatar galerisini aktif etmeme rağmen galeriyi göster dediğimde kategori seç diye boş bir combobox açılıyor.Acaba avatar galerisi için yapılması gereken ekstra birşeyler mi var? yardımcı olursanız sevinirim.şimdideen teşekkürler..
PHPBB forum kurdum yeni.Ayarlarıyla uğraşıyorum ama avatar galerisini aktif etmeme rağmen galeriyi göster dediğimde kategori seç diye boş bir combobox açılıyor.Acaba avatar galerisi için yapılması gereken ekstra birşeyler mi var? yardımcı olursanız sevinirim.şimdideen teşekkürler..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yönetimden avatar galerisini açtınmı?
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba tekrar,
evet arkadaşlar yönetimden avatar galerisini açtım, avatars klasörünün permissions degerini 777 yaptım, gallery klasörü içerisine png ve jpg uzantılı resimler attım... ama yinede olmadı. acaba klasöre attığım resimlerin isimleri, boyutları ve uzantıları ile ilgili bir ayar gerekiyor olmasın? cevaplarınız için teşekkürler.. kolay gelsin..
evet arkadaşlar yönetimden avatar galerisini açtım, avatars klasörünün permissions degerini 777 yaptım, gallery klasörü içerisine png ve jpg uzantılı resimler attım... ama yinede olmadı. acaba klasöre attığım resimlerin isimleri, boyutları ve uzantıları ile ilgili bir ayar gerekiyor olmasın? cevaplarınız için teşekkürler.. kolay gelsin..
images/avatars/gallery/ klasörünün altına yeni bir klasör açıp avatarları onun içine yükleyeceksin. Sonra Yönetimden Avatar glerisini açacaksın
örnek: images/avatars/gallery/starwars
örnek: images/avatars/gallery/starwars
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir