Avatar Galerisini Kullanamıyorum

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
ilyasdogruer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Avatar Galerisini Kullanamıyorum

Mesaj gönderen ilyasdogruer »

Merhaba arkadaşlar...
PHPBB forum kurdum yeni.Ayarlarıyla uğraşıyorum ama avatar galerisini aktif etmeme rağmen galeriyi göster dediğimde kategori seç diye boş bir combobox açılıyor.Acaba avatar galerisi için yapılması gereken ekstra birşeyler mi var? yardımcı olursanız sevinirim.şimdideen teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

images-->avatars-->gallery klasörüne oluşturmak istediğinin galerinin resimlerini attınmı? vede images-->avatars klasörünün chmod ayalarını yaptınmı?
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
GarfieLd83
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GarfieLd83 »

evet arkadaslar bende de aynı durum sözkonusu. avatar yükleniyor ama galeriden seçilmiyor. kategori seç yeri var ama orada hiç birsey cıkmıyor, chmod ayarlarını ve klasöre resimleri gönderdim ama yinede yok neden olabilir ?
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

yönetimden avatar galerisini açtınmı?
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ilyasdogruer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba tekrar,
evet arkadaşlar yönetimden avatar galerisini açtım, avatars klasörünün permissions degerini 777 yaptım, gallery klasörü içerisine png ve jpg uzantılı resimler attım... ama yinede olmadı. acaba klasöre attığım resimlerin isimleri, boyutları ve uzantıları ile ilgili bir ayar gerekiyor olmasın? cevaplarınız için teşekkürler.. kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

images/avatars/gallery/ klasörünün altına yeni bir klasör açıp avatarları onun içine yükleyeceksin. Sonra Yönetimden Avatar glerisini açacaksın

örnek: images/avatars/gallery/starwars
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ilyasdogruer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

evet dediğinizi de yaptım ancak gene avatar klasörünü kullanamıyorum, aynı sorun devam ediyor. ilginiz için teşekkürler..
FriDeN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FriDeN »

konuyu okuyarak kimseye birşey sormama gerek kalmadan avatar sorununu hallettim acıklamalar için tesekkürler..
cimbomlu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cimbomlu »

Ya birde burada açtığınız dosyaların Türkçe karakter olmaması gerekiyor heralde,çünki ben bütün ayarlamaları yapmıştım ancak Türkçe karakter kullandığımdan dolayı içindeki resimleri göremiyordum.Belki işine yarar diye söledim
Gençliğin buluşma noktası
Üye olun eğlenceye sağ tıklayın

GencForums.Com
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir