Konuyu Son mesajdan görüntüleme

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
MüLTeCi_
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Konuyu Son mesajdan görüntüleme

Mesaj gönderen MüLTeCi_ »

Forumda bir konuyu tıkladığında ilk 1. sayfadan görüntüleniyor normalde bunu son yazılan sayfadan itibaren görüntülensin gibi o şekilde yapabilirmiyiz :?
mesela 5 sayfa yazı yazılmış konuya taıkladığımızda 1. sayfa açılıyor direk 5. sayfa açılsın gibi bir mod varmı bilen varsa paylaşabilirmi şimdiden çok teşekkürler
eXspet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen eXspet »

Kişisel görüşüm gereksiz bir şey..
Hatta öyle forumlara uyuz olurum..
Daha konuyu anlamadan sonunu okumak saçma bence..
Ayrıca zaten başlığın yanında son mesaja gir bölümü de var..
Belki ondan faydalanarak böyle bir şey yapılabilir...
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

viewtopic.php de

Kod: Tümünü seç

else

{
$post_order = 'asc';
$post_time_order = 'ASC';
}
asc'leri desc yapın olacaktır
MüLTeCi_
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

böyle biraz karışık oluyor gibi mesajlar gene 1 2 3 .. diye gitsin ama tıklandığında 5. sayfa açılsın direk gibi bişi yapamazmıyız
senin tarif ettiğinde son msjı ilk sayfaya taşıyor öbür türlü yapamazmıyız buda iyi çok sağ ol ama öyle olursa daha güzel olucak yardım edermisin :oops:
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

1 sayfayı aşan mesajlar 1 2 3 diye gidiyor, bu phpbb sayfalamasında var zaten, viewtopic.de..
MüLTeCi_
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam onu demiyorum ben senin verdiğin kodu uygulayınca 1 2 3.. diye diye giden mesajlarda yeni yazılan mesaj en üstte oluyor ben onu kastetmemiştim :?

konuya tıklandığında direk son sayfa açılsın yani mesajların yerleri değişmesin gene son yazılan msj altta çıksın ama konuya tıklandığında son sayfa görüntülensin olmaz mı öyle bişi :roll:
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

MüLTeCi_ yazdı:tamam onu demiyorum ben senin verdiğin kodu uygulayınca 1 2 3.. diye diye giden mesajlarda yeni yazılan mesaj en üstte oluyor ben onu kastetmemiştim :?

konuya tıklandığında direk son sayfa açılsın yani mesajların yerleri değişmesin gene son yazılan msj altta çıksın ama konuya tıklandığında son sayfa görüntülensin olmaz mı öyle bişi :roll:

Olur elbette ama işin boyutları değişiyor, siz indexte ilgili forumdaki son konuya tıklayınca bu defa konuyu kaçırdınız tabi ki, onun için de indexteki son konu yerine aslında asc / desc degişiminden ötürü ilk "postingi" getirmelisiniz.. Biraz bunun için çalışırsanız olacaktır, index.php 'de aradığınız şey..
MüLTeCi_
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yapamadım ben bunu inceliyorum bakıyorum bişi bulamadım index.php nin içinde :cry:
MüLTeCi_
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ben hala yapamadım bunu yardım edermisiniz :(
MüLTeCi_
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bana yardım edebilecek bilen birisi yok mu :?:
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön