hack...

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
SeMPa
Kayıtlı Kullanıcı

hack...

Mesaj gönderen SeMPa »

s.a. sitemi hacklediler ne yapabilirim yardım pls..
http://www.uckafadar.phpbb3.net
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

phpbb3.net yetkililerine durumu bildirin.Bizim yapacağımız bir şey yok.phpBB açıklarını kapatsınlar veya şifre ve kullanıcı adınızı zor bir şey seçin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sabri ünal »

hata çıkar çıkmaz demo siteyi kaldırdım, körolasıca serverde tek databasem var :(

ve 3 site de iç içe
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen GodBeach »

Hackerlara bi uyarım var !

hacklediğiniz her sitelere attığınız indexde türk bayrağını kaldırın türk türk ile savaşırsa vay halimize
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";

print $GodBeach;

Önizleme: Php Script Yazılır
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

allahım yarabbim ya ne manyaklar var gitmiş kendi milletinden adamın sitesini hacklemiş git o kadar türk sitelerine rakip ve kötü şeler yazan siteleri hacklesene allahım ya :lol:
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

http://www.uckafadar.phpbb3.net/viewtopic.php

eheuhehe bu hacker çok komik ya :lol:

valla ne desemki oldu bi kere :lol:

hele en komiği logo yerine mezar taşı koymuş :wink:
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

dj_akman yazdı:http://www.uckafadar.phpbb3.net/viewtopic.php

eheuhehe bu hacker çok komik ya :lol:

valla ne desemki oldu bi kere :lol:

hele en komiği logo yerine mezar taşı koymuş :wink:
ilginç vallaa ama http://www.uckafadar.phpbb3.net/forums.html burası daha güzel bence uzaylı filan :D pek bu mail adreslerini neden bırakıyorlar.sitesini hacklayen adamla sohbet etmek isteyen olmaz herhalde?olursa da küfretmeye ekler msn sini :twisted:
SeMPa
Kayıtlı Kullanıcı

Hakkını alacak

Mesaj gönderen SeMPa »

işte serefsizlik burda bide türk olacak sitemi hackledi böle türkün ben varya zorla insanı sinirlendiriolar ama onunda sitesini görcem az kaldı vbulletin hacklenmez diolar ama görecekler ne yaptımda sitemi hackledi kendini kanıtlamaya calışıo bnaska bişe deil ama acısını cekecek cok hemde merak etmeyin...
Türk Türklüğünü Bildigi Zamandan İtibaren Türktür...
>Ar-Ge C SySTeM<
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

vb hacklanmez diyenler geçenhafta mıydı neydi o vb nin kendi sitesi hacklandikten sonra sesleri çıkmaz oldu :twisted: ama adamlar çok garip bi şekilde hacklamiş yav...
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

fatihbaz yazdı:vb hacklanmez diyenler geçenhafta mıydı neydi o vb nin kendi sitesi hacklandikten sonra sesleri çıkmaz oldu ama adamlar çok garip bi şekilde hacklamiş yav...

şunu sölim bu alemde hackerlerle düşman olmıcaksınız adamlar ne yapıp yapıp hackliolar yaw ctracker,phpBB Security vs vs. güvenlikleri onlar için hiçbişiy yaw adamlar ne vbulletin, ne phpbb ne de premod dinliolar :shock: dikkatli olmak lazım ve sitedeki açıkları elimizden geldiğince kapatmaya çalışmalıyız.
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen beyzale »

arkadaşlar itiraf etmeliyimki benimde mail adresim hacklenince bu işe merak saldım...yani saatlerimi, günlerimi, haftalarımı şu hack olayını çözmek için harcadım...vede bazı videolar buldum...anladımki hack uğraştıktan sonra çok kolay birşey...videoları bende hala duruyor :D her ne kadar daha bi siteye saldırı falan denemesemde ne olur ne olmaz duruyor :D
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ip adresini dakikada bir değişen bir program kullanmadıkça site hacke girişilmemeli genellikle ip adresleri kaydedilio hackeyenlerin
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen beyzale »

ya bu arada başlığı unuttuk :D kardeş sana 2 tavsiyem var:

1-önce bir bardak soğuk su iç

2-sonrada hackerın adresini al küfür vs gibi yollara başvurmadan güsel bir dille siteni iste...yada neden hacklediğini sor :roll:
Kullanıcı avatarı
CHATLAX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen CHATLAX »

Evet böyle serefsizlik olmaz türk türk ü hacklememmeli ayyıldız tema gibi gitsin pkk ve diğer bölücü devletlerin sitelerini çökertsin benim hedefim bu niye türk siteleriyler uğraşıp zaman kaybedeyim ki türkten türke zarar gelmez git o bölücülerle uğraş kardeşim siten büyük ihtimalle geri gelmez yada sen tekrar hackle yada birine hacklet ve geri al şimdiden allah kolaylık versin
GENÇ OLANLAR VE GENÇ KALANLAR SİZİ http://WWW.CHATLAX.ORG ADRESİNE BEKLİYORUM
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen GodBeach »

Bazı şerefsizlerde şu kurtlar vadisi denilen filimdeki sahneleri koymuş
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";

print $GodBeach;

Önizleme: Php Script Yazılır

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön