Merhabalar,
Yeni bir forum sitesi kurdum fakat izinler sayfası beyaz olarak çıkıyor ve hiç bir şekilde görünmüyor. bununla alakalı ne yapabilirim
Diğer konu yeni konu veya forum açtığımda yeni başlık görünmüyor yani açamıyoruz.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
İzinler görünmüyor ve sonradan eklediğim forumda başlık aç yok
Re: İzinler görünmüyor ve sonradan eklediğim forumda başlık aç yok
config.php dosyanızdaki debug modunu açarak ilgili sayfaya girip hatayı görebilirsiniz.
Debug modunu açmak için;
config.php dosyasındaki şu satırı bulun:
Şununla değiştirin ve kaydedin:
Daha sonra ilgili sayfaya girip hatayı tespit ettikten sonra bu değişikliği tekrar eski haline getirmeyi unutmayın.
Hatayı buraya yazarsanız bizde yardımcı olabiliriz.
Ayrıca yeni başlık açamama sebebiniz izinleri doğru bir şekilde ayarlamadığınızdan kaynaklanıyor olabilir. İzinler konusunda detaylı bilgi için Kolay Başlangıç Rehberi'nin "İzinleri Ayarlama" bölümüne bakabilirsiniz: https://www.phpbbturkey.com/support/doc ... ermissions
Debug modunu açmak için;
config.php dosyasındaki şu satırı bulun:
Kod: Tümünü seç
// @define('DEBUG_CONTAINER', true);
Kod: Tümünü seç
@define('DEBUG_CONTAINER', true);
Hatayı buraya yazarsanız bizde yardımcı olabiliriz.
Ayrıca yeni başlık açamama sebebiniz izinleri doğru bir şekilde ayarlamadığınızdan kaynaklanıyor olabilir. İzinler konusunda detaylı bilgi için Kolay Başlangıç Rehberi'nin "İzinleri Ayarlama" bölümüne bakabilirsiniz: https://www.phpbbturkey.com/support/doc ... ermissions

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
bu izinler cok karmasik ve emin olunku türkiyedeki insanlarin neden phbb kullanmadiklarina hak verdim..evet siz profesyonel olabilirsiniz ..karsinizdaki insani bu phbb den hic birseyi anlamadigini varsyarak yapmaniz gerekli..basit bir sekilde yapilmali cunku bu izinlerde tehlike yada güvenli derecesi eminimki yoktur..ben phbb yi seviyorum ama malesef abi kategori forum alt forum kurmak icin tam 18 saat ugrastim ve sabah kalktim ilk isim yine bunu cözmek icin ugrasiyorum..malesef olmuyor..ve bu sorun acayip birsey ..adamlar php yi yaparken resmen ilk adimda pes etsin kullanmasinlar diye yapmiylar.. ve belkide sunu bile düsündüm acaba rakip forumlar iceri admmi koymuslar ..abi bir kategori forum olusturmak bu kadar sacma bu kadar acayip olurmu ya..ayrica forum izinleri az önce okudum adamlar resmen istanbul bilgi üniversty de sanki yüksek master yapiyormuscasina anlatmis..bu zorluk neden? neden basitce bir anlatimla adminde tik tik yapcakken millet saatlerce buna zaman harciyorlar ve sinir oluyorlar...yani birileri su phbb yi kodlayan adami uyarsin ...bu kadar egoo fazla abi ya..
Saatlerce zaman harcamaya gerek yok. İzinleri tam olarak anlamadan kendi kendinize deneme yanılma yöntemiyle yapmaya kalkıştıysanız izin ayarları sizin hatanız sonucunda birbirine girmiş olabilir. Ayrıca izinler zaten ön tanımlı olarak geliyor. İlk kurulumdan sonra yeni forumlara basit bir şekilde izinleri kopyalabilirsiniz.hbuldan yazdı: 09.09.2018, 13:36 bu izinler cok karmasik ve emin olunku türkiyedeki insanlarin neden phbb kullanmadiklarina hak verdim..evet siz profesyonel olabilirsiniz ..karsinizdaki insani bu phbb den hic birseyi anlamadigini varsyarak yapmaniz gerekli..basit bir sekilde yapilmali cunku bu izinlerde tehlike yada güvenli derecesi eminimki yoktur..ben phbb yi seviyorum ama malesef abi kategori forum alt forum kurmak icin tam 18 saat ugrastim ve sabah kalktim ilk isim yine bunu cözmek icin ugrasiyorum..malesef olmuyor..ve bu sorun acayip birsey ..adamlar php yi yaparken resmen ilk adimda pes etsin kullanmasinlar diye yapmiylar.. ve belkide sunu bile düsündüm acaba rakip forumlar iceri admmi koymuslar ..abi bir kategori forum olusturmak bu kadar sacma bu kadar acayip olurmu ya..ayrica forum izinleri az önce okudum adamlar resmen istanbul bilgi üniversty de sanki yüksek master yapiyormuscasina anlatmis..bu zorluk neden? neden basitce bir anlatimla adminde tik tik yapcakken millet saatlerce buna zaman harciyorlar ve sinir oluyorlar...yani birileri su phbb yi kodlayan adami uyarsin ...bu kadar egoo fazla abi ya..
Nasıl yapılacağını okuyup anlamayınca her şey zor gelir. phpBB, izinlerde detaya öneme veriyor. Çok fazla detaya girmek istemiyorsanız ön tanımlı izinleri basit bir şekilde kullanabilirsiniz. İzinlerin daha kolay anlaşılması için forumlarda bir çok makaleler ve öneriler yazıldı. Öncelikle kısa bir zaman ayırıp Kolay Başlangıç Rehberi'nin İzinleri Ayarlama bölümünü okuyun. Daha sonra forumlarımızda sorununuzu aratın. Okumazsanız her şey zor gelir. Eğer okuduğunuz halde anlamıyorsanız web ve forum işleri size göre değil demektir. Daha deneyimli ve yetenekli kişilerden yardım almanız önerilir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir