Arkadaslar bbcode yada normal olarak calisan bir imdb eklentisi ariyorum malesef bulamiyorum.. phbb kurdum sinema formu oldugu icin imdb sinemalar yada tmdb eklentisine ihtiyac var.elinde olan gören duyan varsa beni bilgilendirirmi.
not : özel olarak eklentiyi yapabilecek varsa ücretiyle yaptirabilirim
imdb,tmdb,sinemalar eklenti ariyorum
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: imdb,tmdb,sinemalar eklenti ariyorum
İMDB sitesinin verilerini verdiği bir kod yok. Bende araştırmıştım bulamamıştım.
Diğer siteler gibi imdb sitesinde sitene ekle gibi bir bölüm maalesef yok. Böyle bir eklenti varsa süper olur tabi.
Diğer siteler gibi imdb sitesinde sitene ekle gibi bir bölüm maalesef yok. Böyle bir eklenti varsa süper olur tabi.
ücretli yaptirmaya calisiyorum özel olarak insallah yapabilir arkadas yaparsa sizinlede paylasirim.
IMDB'nin eklentisinin belirttiğiniz gibi yapılmasının imkanı yok, boş yere ücretli felan uğraşmayın bence.Ayrıca forumlarımızda ücretli destek istemek ve almak kurallarımız gereği yasaktır. Öncelikle kurallarımızı okuyun.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
burda ücretli yaptirmiyorum ..bu forumda ücretli istegin yasak oldugunu biliyorum.baska bir frelncer forumda yaptirmak icin konu actim ama siz böyle söylediginiz icin vazgectim.ESQARE yazdı: 05.10.2018, 09:18 IMDB'nin eklentisinin belirttiğiniz gibi yapılmasının imkanı yok, boş yere ücretli felan uğraşmayın bence.Ayrıca forumlarımızda ücretli destek istemek ve almak kurallarımız gereği yasaktır. Öncelikle kurallarımızı okuyun.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir