imdb,tmdb,sinemalar eklenti ariyorum

phpBB 3.2.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentileri buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

imdb,tmdb,sinemalar eklenti ariyorum

Mesaj gönderen hbuldan »

Arkadaslar bbcode yada normal olarak calisan bir imdb eklentisi ariyorum malesef bulamiyorum.. phbb kurdum sinema formu oldugu icin imdb sinemalar yada tmdb eklentisine ihtiyac var.elinde olan gören duyan varsa beni bilgilendirirmi.

not : özel olarak eklentiyi yapabilecek varsa ücretiyle yaptirabilirim
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: imdb,tmdb,sinemalar eklenti ariyorum

Mesaj gönderen melihonline »

İMDB sitesinin verilerini verdiği bir kod yok. Bende araştırmıştım bulamamıştım.

Diğer siteler gibi imdb sitesinde sitene ekle gibi bir bölüm maalesef yok. Böyle bir eklenti varsa süper olur tabi.
FORUM | FORUM 2 | İki insan açtır. Biri bilimi arayan, diğeri ise parayı...
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hbuldan »

ücretli yaptirmaya calisiyorum özel olarak insallah yapabilir arkadas yaparsa sizinlede paylasirim.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

IMDB'nin eklentisinin belirttiğiniz gibi yapılmasının imkanı yok, boş yere ücretli felan uğraşmayın bence.Ayrıca forumlarımızda ücretli destek istemek ve almak kurallarımız gereği yasaktır. Öncelikle kurallarımızı okuyun.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hbuldan »

ESQARE yazdı: 05.10.2018, 09:18 IMDB'nin eklentisinin belirttiğiniz gibi yapılmasının imkanı yok, boş yere ücretli felan uğraşmayın bence.Ayrıca forumlarımızda ücretli destek istemek ve almak kurallarımız gereği yasaktır. Öncelikle kurallarımızı okuyun.
burda ücretli yaptirmiyorum ..bu forumda ücretli istegin yasak oldugunu biliyorum.baska bir frelncer forumda yaptirmak icin konu actim ama siz böyle söylediginiz icin vazgectim.
Kilitli

“3.2.x Eklenti İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir