Banner Ve Logo hk

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
noyan53
Kayıtlı Kullanıcı

Banner Ve Logo hk

Mesaj gönderen noyan53 »

slm, Öncelikle phpbb hakında hiç bilğim yok. Forum kurulumu hakkındada hiç bilğim yoK. Forumda bu konu hakındada detaylı bir bilğide bulamadım.
KONU: Siteme bir logo Ve Üst tarafa Banner ekliyeceğim, Fakat bu konuda her hanği bir bilğim yokFormunuz da Biraz araştırdı, Fakat Detaylı bilği bulamadım.. Banner hangi dosyaya ne şekilde eklenecek boyutları uzantısı ne kadar olacak gibi, Logo dada aynı sorum var Boyutları ne olacak hangı dosyaya eklenecek gibi, Arastırdığım kadar tema dosyasına ekleme yapılıyor Sorun nasıl yapılıyorda. Ve De ((siteadresiniz.com Mesaj panonuzu tanımlamak için kısa bir yazı)) İbaresi nasıl kaldırılır. Lütfen yardım, Saygılarımla

SİTEM: http://www.cnnoyan.com/
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Banner Ve Logo hk

Mesaj gönderen ESQARE »

Doğru bir şekilde arayamamışsınız. Logo değiştirme yazınca hemen çıktı bende: viewtopic.php?t=21848

Diğer yazıyı da Yönetim kontrol paneli -> Mesaj panosu ayarları sayfasından değiştirebilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
noyan53
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Banner Ve Logo hk

Mesaj gönderen noyan53 »

O Makaleyi okudum TŞK Ederim. Birdaha okuyacağim biraz daha dikkat edeceğim, Saygılarımla
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir