slm, Öncelikle phpbb hakında hiç bilğim yok. Forum kurulumu hakkındada hiç bilğim yoK. Forumda bu konu hakındada detaylı bir bilğide bulamadım.
KONU: Siteme bir logo Ve Üst tarafa Banner ekliyeceğim, Fakat bu konuda her hanği bir bilğim yokFormunuz da Biraz araştırdı, Fakat Detaylı bilği bulamadım.. Banner hangi dosyaya ne şekilde eklenecek boyutları uzantısı ne kadar olacak gibi, Logo dada aynı sorum var Boyutları ne olacak hangı dosyaya eklenecek gibi, Arastırdığım kadar tema dosyasına ekleme yapılıyor Sorun nasıl yapılıyorda. Ve De ((siteadresiniz.com Mesaj panonuzu tanımlamak için kısa bir yazı)) İbaresi nasıl kaldırılır. Lütfen yardım, Saygılarımla
SİTEM: http://www.cnnoyan.com/
Banner Ve Logo hk
Re: Banner Ve Logo hk
Doğru bir şekilde arayamamışsınız. Logo değiştirme yazınca hemen çıktı bende: viewtopic.php?t=21848
Diğer yazıyı da Yönetim kontrol paneli -> Mesaj panosu ayarları sayfasından değiştirebilirsiniz.
Diğer yazıyı da Yönetim kontrol paneli -> Mesaj panosu ayarları sayfasından değiştirebilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: Banner Ve Logo hk
O Makaleyi okudum TŞK Ederim. Birdaha okuyacağim biraz daha dikkat edeceğim, Saygılarımla
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir