Merhaba,
yeni kurulumu yapılan Phpbb forum sitemizde üyeler başlık oluşturduğundan, o forumun modülatörüne ve site yöneticisine bildiri gitmesi için ne yapabilirim. Ayarları çok karıştırdım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler,
Ziyaretçiler başlık oluşturduğunda yöneticiye ve moderatöre bildiri gitmesi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Ziyaretçiler başlık oluşturduğunda yöneticiye ve moderatöre bildiri gitmesi
Ziyaretçiler mi üyeler mi ? Forumunuza üye olmayan birinin başlık açabiliyor olması biraz uğraştırıcı olur sanki.recepayyildiz yazdı: 29.01.2020, 09:48 ... üyeler başlık oluşturduğundan, o forumun modülatörüne ve site yöneticisine bildiri gitmesi ...
Üyeler açısından cevap vereyim :
- Açılan başlıklar onaya tabi değil ise
- Açılan başlıkların moderatör veya yönetici onayından sonra yayınlanması
Forum aboneliği için her forumun altında "Foruma abone ol" butonu vardır.
2.durum için forum izinlerinden ayar yapmanız gereklidir. Varsayılan grupları ya da kendi oluşturduğunuz grupları kullanarak, "Onaylama olmadan mesaj gönderebilir" seçeneği ile bu işlemi halledebilirsiniz. Bu işlemi bütün kayıtlı kullanıcılar için yaptığınızı kabul edersek ;
YKP > İZİNLER > Grup forum izinleri > Kullanıcı grubunu incele ( Kayıtlı Kullanıcılar ) > Bir forum seçin > İzinleri ayarlayın
İzinleri ayarlamak için : hazır izin rollerinden birini "gelişmiş izinler" butonu ile inceleyebilirsiniz ya da kendi izin rolünüzü kendiniz oluşturabilirsiniz.
Detaylı bilgi için phpBB3 İzinleri makalesini okuyunuz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
merhaba,
konu ile ilgilenip hızlı dönüş sağladığınız için teşekkürler. anlattığınız gibi kontrolleri deniyorum şimdi.
konu ile ilgilenip hızlı dönüş sağladığınız için teşekkürler. anlattığınız gibi kontrolleri deniyorum şimdi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Konuyu hortlatıyorum ama aynı sıkıntıyı bende çekiyorum. Üyelerin açtığı konular onaya düşüyor. Bir türlü bu ayarı bulamadım. Üyelerin açtığı konuları moderatör veya admin onaya düşmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir