Sitem geç yükleniyor
Sitem geç yükleniyor
Merhaba, sitem geç yükleniyor ve işlemler de geç sürüyor. Admin panelide geç çalışıyor. Nasıl çözebilirim bu durumu? Aynı sistemi 2 alan adına ve 2 farklı hosting sağlayıcısında denedim durum aynı.
coolmatzee.org
coolmatzee.net
coolmatzee.org
coolmatzee.net
Re: Sitem geç yükleniyor
Site imzalarını geri ekleyiniz lütfen. viewtopic.php?p=117110#p117110 & viewtopic.php?p=117217#p117217
Sorun phpBB ile alakalı değildir. Hosting firmanıza destek kaydı açmayı denediniz mi?
Sorun phpBB ile alakalı değildir. Hosting firmanıza destek kaydı açmayı denediniz mi?
İmzaları geri yükledim. Destek talebi açtım ama bizlik bir sorun olmadıklarını söylediler. 2 tane farklı hostingde deneyince şaşırdım. Genel olarak böyle şeylerin bir çözümü varmı dır?
Sorun onlardan kaynaklanmıyorsa bile nerden kaynaklandığını söylesinler. Kendileri düzeltmiyorsa bile, işte şurdan kaynaklı, şunları yapmanız gereklidir vb. ya da şu konuyu araştırın tarzı bir şeyler söyleyebilirler.
Forumunuz zaten yeni. Oyun sunucusu ile ilgili bir şeyler var sitenizde... Onları bi deaktif edip deneme yapın. Ben de bu tarz konuların uzmanı değilim ama o sunucudan kaynaklanıyor muhtemelen.
İmkansız diye bir şey yoktur. Sadece zaman alır.
Forumunuz zaten yeni. Oyun sunucusu ile ilgili bir şeyler var sitenizde... Onları bi deaktif edip deneme yapın. Ben de bu tarz konuların uzmanı değilim ama o sunucudan kaynaklanıyor muhtemelen.
temanın eklentisi ve phpbb kendi eklentileri açık şuan sadece. Sub domain oluşturup orayada phpbb kuracağım. Orada da testler yapacağım. Temayıda varsayılan prosilver'e çevirdim.copyas yazdı: 18.05.2020, 18:13 Sorun onlardan kaynaklanmıyorsa bile nerden kaynaklandığını söylesinler. Kendileri düzeltmiyorsa bile, işte şurdan kaynaklı, şunları yapmanız gereklidir vb. ya da şu konuyu araştırın tarzı bir şeyler söyleyebilirler.
İmkansız diye bir şey yoktur. Sadece zaman alır.
http://forum.coolmatzee.org/ açtım sorunsuz çok hızlı şuan.
İkisi arasındaki farkları birer birer deaktifleştirmeyi hatta kaldırıp oyle deneme yaparak sorunu bulmaya çalışın.
Sorun sanırım temanın eklentisinde kaynaklı gibi. Birazdan netliğe kavuşacak.copyas yazdı: 18.05.2020, 18:45İkisi arasındaki farkları birer birer deaktifleştirmeyi hatta kaldırıp oyle deneme yaparak sorunu bulmaya çalışın.
Evet, sorun temanın eklentisinden kaynaklı çıktı, peki bu durumu nasıl çözebiliriz?
Satın aldığınız yere sorarak...
Geçmiş olsun.
Nasıl çözüldüğünü yazın da aynı veya benzer olayı yaşayanlar için referans olmuş olur.
Öncelikle teşekkür ederim. Sorun temanın ana eklentisinin sürüm uyuşmazlığından dolayı oluyormuş. Temayı aldığım yer ile görüştüm sorunun çözümü için eklentilerini güncellediler. Ayrıca lisans süresini sınırsız yaptılar yaşanan hatadan dolayı. Bu iki taraf için ders 1 taraf için ödül oldu. Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir