selamlar;
siteme forum ekledim yönetici paneli üzerinden. İlk forumun yazan forumu da sildim. Şimdi de bana; Bu mesaj panosunun hiç forumu yok. Şeyi çıkıyor. Fakat şuanda forumlarım var ve kategorilerimde var. Lütfen yardımcı olur musunuz.
Mesaj panom boş gözüküyor
Re: Mesaj panom boş gözüküyor
İzinlerle ilgili bir durum. O ilk forumu silmeseydiniz hangi gruplara izin verildiğini fikir olması açısından inceleyebilirdiniz. phpBB3 İzinleri makalesini okuyunuz.
copyas yazdı: 17.04.2020, 23:43 phpBB izinleri ilk etapta biraz karışık gelebilir. Kurcaladıkça mantığını anlarsınız.
viewtopic.php?p=117332#p117332copyas yazdı: 17.04.2020, 23:47 admin de bir kullanıcıdır. İlgili forum için gerekli izinleri verirseniz konu açabilirsiniz.
admin kullanıcısı forumu yönetmek için tam yetkiye sahiptir. Forumu kullanım açısından izin vermek gereklidir. Bu iki durum karıştırılmamalıdır.
viewtopic.php?f=115&t=22779
viewtopic.php?p=117067#p117067
Yukardaki bağlantılar mantığı çözmenize yardımcı olacaktır. Daha fazlası için arama bölümüne "izinler", "phpbb izinleri", "phpbb3 izinleri" gibi anahtar kelimeler yazarak arama yapabilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir