Mesaj panom boş gözüküyor

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
frknmrcn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj panom boş gözüküyor

Mesaj gönderen frknmrcn »

selamlar;
siteme forum ekledim yönetici paneli üzerinden. İlk forumun yazan forumu da sildim. Şimdi de bana; Bu mesaj panosunun hiç forumu yok. Şeyi çıkıyor. Fakat şuanda forumlarım var ve kategorilerimde var. Lütfen yardımcı olur musunuz.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Mesaj panom boş gözüküyor

Mesaj gönderen copyas »

frknmrcn yazdı: 18.05.2021, 23:35 İlk forumun yazan forumu da sildim.
İzinlerle ilgili bir durum. O ilk forumu silmeseydiniz hangi gruplara izin verildiğini fikir olması açısından inceleyebilirdiniz. phpBB3 İzinleri makalesini okuyunuz.
copyas yazdı: 17.04.2020, 23:43 phpBB izinleri ilk etapta biraz karışık gelebilir. Kurcaladıkça mantığını anlarsınız.
copyas yazdı: 17.04.2020, 23:47 admin de bir kullanıcıdır. İlgili forum için gerekli izinleri verirseniz konu açabilirsiniz.

admin kullanıcısı forumu yönetmek için tam yetkiye sahiptir. Forumu kullanım açısından izin vermek gereklidir. Bu iki durum karıştırılmamalıdır.
viewtopic.php?p=117332#p117332

viewtopic.php?f=115&t=22779

viewtopic.php?p=117067#p117067

Yukardaki bağlantılar mantığı çözmenize yardımcı olacaktır. Daha fazlası için arama bölümüne "izinler", "phpbb izinleri", "phpbb3 izinleri" gibi anahtar kelimeler yazarak arama yapabilirsiniz.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir