Sayfa görüntülenemiyor

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kural
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sayfa görüntülenemiyor

Mesaj gönderen Kural »

Selam Arkadaslar phpbb2 plus kullanıyorum yönetim panalinde bazı yönetimleri kullanamaz oldum sayfa görüntülenemiyor bi kaç tanesini yazam ( kullanıcı-kullanıcı durumları, yasaklı isimler listesi,grup yönetimi-yönetim,izinler v.s.)bunlar gibi birçok özelliği kullanamaz oldum sebeb nedir daha önce kullanıyordum
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

bir dil güncellemesi mi yaptın mesela ingilizce olarak çıkıyormu bir kontrol edelim..
Kural
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kural »

cupra yazdı:bir dil güncellemesi mi yaptın mesela ingilizce olarak çıkıyormu bir kontrol edelim..
cupra hic bi güncellemede yapmadım yani herşey türkçe. kurdum forumu normal kullanıyordum dün böyle oldu ayarları ilede oynamadım ama belki bilmedende oynamış olabilirim die baktım normal gibi gözüküyor yani forumun açıklamalı yazılarına göre bu hatayı gzip evet hayır seçeneğinde yapıyordu ama oda hayırda baktım hiç birşey bulamadım halada uğraşıyom olmadı :(
Kullanıcı avatarı
MeQueR
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen MeQueR »

cupra bişey sormak istiyorum bu hatalar sadece yazılım hatasından mı kaynaklanır? yani bilgisayardaki bir hatadan dolayı böyle olamaz mı? :roll:
Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin :) ..

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez :roll:

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun :P
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

bu konuda yeterli bilgi yok esasında ne söylenir diye düşündüm net bir şey bulamadım..
en son ne yaptığını bilmediğimiz için ortada bir olayda yok..
yani eğer browser'ın ile ilgiliyse cookieleri temizle..
Kural
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kural »

cupra yazdı:bu konuda yeterli bilgi yok esasında ne söylenir diye düşündüm net bir şey bulamadım..
en son ne yaptığını bilmediğimiz için ortada bir olayda yok..
yani eğer browser'ın ile ilgiliyse cookieleri temizle..
cevabını söyledin bile browser dan kaynaklanıyor mozilla ile girdigimde o hatayı vermiyor teşekkürler cupra :D
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir