Sayfa görüntülenemiyor
Sayfa görüntülenemiyor
Selam Arkadaslar phpbb2 plus kullanıyorum yönetim panalinde bazı yönetimleri kullanamaz oldum sayfa görüntülenemiyor bi kaç tanesini yazam ( kullanıcı-kullanıcı durumları, yasaklı isimler listesi,grup yönetimi-yönetim,izinler v.s.)bunlar gibi birçok özelliği kullanamaz oldum sebeb nedir daha önce kullanıyordum
bir dil güncellemesi mi yaptın mesela ingilizce olarak çıkıyormu bir kontrol edelim..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
cupra hic bi güncellemede yapmadım yani herşey türkçe. kurdum forumu normal kullanıyordum dün böyle oldu ayarları ilede oynamadım ama belki bilmedende oynamış olabilirim die baktım normal gibi gözüküyor yani forumun açıklamalı yazılarına göre bu hatayı gzip evet hayır seçeneğinde yapıyordu ama oda hayırda baktım hiç birşey bulamadım halada uğraşıyom olmadıcupra yazdı:bir dil güncellemesi mi yaptın mesela ingilizce olarak çıkıyormu bir kontrol edelim..

cupra bişey sormak istiyorum bu hatalar sadece yazılım hatasından mı kaynaklanır? yani bilgisayardaki bir hatadan dolayı böyle olamaz mı? 

Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..
NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez
beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

bu konuda yeterli bilgi yok esasında ne söylenir diye düşündüm net bir şey bulamadım..
en son ne yaptığını bilmediğimiz için ortada bir olayda yok..
yani eğer browser'ın ile ilgiliyse cookieleri temizle..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
cevabını söyledin bile browser dan kaynaklanıyor mozilla ile girdigimde o hatayı vermiyor teşekkürler cupracupra yazdı:bu konuda yeterli bilgi yok esasında ne söylenir diye düşündüm net bir şey bulamadım..

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir