kullanıcı kayıt

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
starback
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kullanıcı kayıt

Mesaj gönderen starback »

arkadaşlar forumda kullanıcı kayıt onayı admin yaptım.ama yeni kullnıcıları nerden göreceğimi ve onaylamayı bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz?
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen beyzale »

sen yanlış anlamışsın o onay öyle onay değil :D yani:

o aktivasyon kodu onayı oluyor...sen üye olan kullanıcılara giden aktivasyon kodunu kapatmışsın sadece...admin olarak işaretlemişsin...yani üye olanlara senin onay vermen gibi birşey söz konusu değil...üye olanları üye listesinden görebilirsin...istemediklerini ise banlarsın :D
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: kullanıcı kayıt

Mesaj gönderen fikretba »

starback yazdı:arkadaşlar forumda kullanıcı kayıt onayı admin yaptım.ama yeni kullnıcıları nerden göreceğimi ve onaylamayı bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz?
kullanıcı kayıt olduktan sonra sen admin paneline gireceksin ordan Kullanıcı Yönetimini bul Yönetim'e tıkla kayıtlı kullanıcının adını yaz kullanıcıyı incele tuşuna bas çıkan ekranda en altta "Bu kullanıcı şu anda aktif" seçeneği Hayır olarak işaretli gelecek Evet'i tıkladığında o kullanıcı foruma girebilir.Aksi taktirde kayıt olması yeterli olmaz ama külfetli bir iştir her kullanıcıyı tek tek aktif yapmak zordur.Bence sen o seçeneği Kullanıcı olarak seç.Kullanıcı mailine baksın ve aktivasyonunun tamamlasın...
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir