kullanıcı kayıt
kullanıcı kayıt
arkadaşlar forumda kullanıcı kayıt onayı admin yaptım.ama yeni kullnıcıları nerden göreceğimi ve onaylamayı bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz?
sen yanlış anlamışsın o onay öyle onay değil
yani:
o aktivasyon kodu onayı oluyor...sen üye olan kullanıcılara giden aktivasyon kodunu kapatmışsın sadece...admin olarak işaretlemişsin...yani üye olanlara senin onay vermen gibi birşey söz konusu değil...üye olanları üye listesinden görebilirsin...istemediklerini ise banlarsın

o aktivasyon kodu onayı oluyor...sen üye olan kullanıcılara giden aktivasyon kodunu kapatmışsın sadece...admin olarak işaretlemişsin...yani üye olanlara senin onay vermen gibi birşey söz konusu değil...üye olanları üye listesinden görebilirsin...istemediklerini ise banlarsın

Re: kullanıcı kayıt
kullanıcı kayıt olduktan sonra sen admin paneline gireceksin ordan Kullanıcı Yönetimini bul Yönetim'e tıkla kayıtlı kullanıcının adını yaz kullanıcıyı incele tuşuna bas çıkan ekranda en altta "Bu kullanıcı şu anda aktif" seçeneği Hayır olarak işaretli gelecek Evet'i tıkladığında o kullanıcı foruma girebilir.Aksi taktirde kayıt olması yeterli olmaz ama külfetli bir iştir her kullanıcıyı tek tek aktif yapmak zordur.Bence sen o seçeneği Kullanıcı olarak seç.Kullanıcı mailine baksın ve aktivasyonunun tamamlasın...starback yazdı:arkadaşlar forumda kullanıcı kayıt onayı admin yaptım.ama yeni kullnıcıları nerden göreceğimi ve onaylamayı bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir