PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler
arkadaşlar ben phpBB Plus 1.53 çevirilerine başladım denemelerin olumlu gidiyor. ********** den aldığım çoğu kelimeyi değiştiriyorum onlardan aldığım dosyalardan bu çeviriler bitince bu çeviriyi burda ya da başka bir yerde yayınlayabilir miyim ya da bir yerden izin almalı mıyım
ve bana izin verir mi???

Re: PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler
atahanaydin92 yazdı:arkadaşlar ben phpBB Plus 1.53 çevirilerine başladım denemelerin olumlu gidiyor.Canverden aldığım çoğu kelimeyi değiştiriyorum onlardan aldığım dosyalardan bu çeviriler bitince bu çeviriyi burda ya da başka bir yerde yayınlayabilir miyim ya da bir yerden izin almalı mıyımve bana izin verir mi???
Kardeşim sen ne diyon ne yapıyon. ALmışsın türkçesini sonra değiştiriyorum diyorsun yani oarada GİRİŞ YAPTINIZ yazıyor sende onu FOruma girdiniz diye değiştiriyorsun YUHHH YANİ daha neler sıkıysa ingilizcesiniz türkçeleştirsene.
Bizde seve seve burada yayınlayalım.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler
peki bu çeviriler nasıl yapılır???Bende seve seve yaparım uğraşırım...Yani dosyaları ne yapacam nasıl edeceğim bunu bana öğretebilir misiniz???NEFRİT yazdı:atahanaydin92 yazdı:arkadaşlar ben phpBB Plus 1.53 çevirilerine başladım denemelerin olumlu gidiyor.Canverden aldığım çoğu kelimeyi değiştiriyorum onlardan aldığım dosyalardan bu çeviriler bitince bu çeviriyi burda ya da başka bir yerde yayınlayabilir miyim ya da bir yerden izin almalı mıyımve bana izin verir mi???
Kardeşim sen ne diyon ne yapıyon. ALmışsın türkçesini sonra değiştiriyorum diyorsun yani oarada GİRİŞ YAPTINIZ yazıyor sende onu FOruma girdiniz diye değiştiriyorsun YUHHH YANİ daha neler sıkıysa ingilizcesiniz türkçeleştirsene.
Bizde seve seve burada yayınlayalım.
türkçe çeviriyi niye çeviriyorsun tekrardan modları çevirsene, bir sürü mod var çevirilmemiş..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir