PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
atahanaydin92
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler

Mesaj gönderen atahanaydin92 »

arkadaşlar ben phpBB Plus 1.53 çevirilerine başladım denemelerin olumlu gidiyor. ********** den aldığım çoğu kelimeyi değiştiriyorum onlardan aldığım dosyalardan bu çeviriler bitince bu çeviriyi burda ya da başka bir yerde yayınlayabilir miyim ya da bir yerden izin almalı mıyım :roll: ve bana izin verir mi???
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler

Mesaj gönderen NEFRİT »

atahanaydin92 yazdı:arkadaşlar ben phpBB Plus 1.53 çevirilerine başladım denemelerin olumlu gidiyor.Canverden aldığım çoğu kelimeyi değiştiriyorum onlardan aldığım dosyalardan bu çeviriler bitince bu çeviriyi burda ya da başka bir yerde yayınlayabilir miyim ya da bir yerden izin almalı mıyım :roll: ve bana izin verir mi???

Kardeşim sen ne diyon ne yapıyon. ALmışsın türkçesini sonra değiştiriyorum diyorsun yani oarada GİRİŞ YAPTINIZ yazıyor sende onu FOruma girdiniz diye değiştiriyorsun YUHHH YANİ daha neler sıkıysa ingilizcesiniz türkçeleştirsene.
Bizde seve seve burada yayınlayalım.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
atahanaydin92
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: PhpBB Plus 1.53 Türkçe Çeviriler

Mesaj gönderen atahanaydin92 »

NEFRİT yazdı:
atahanaydin92 yazdı:arkadaşlar ben phpBB Plus 1.53 çevirilerine başladım denemelerin olumlu gidiyor.Canverden aldığım çoğu kelimeyi değiştiriyorum onlardan aldığım dosyalardan bu çeviriler bitince bu çeviriyi burda ya da başka bir yerde yayınlayabilir miyim ya da bir yerden izin almalı mıyım :roll: ve bana izin verir mi???

Kardeşim sen ne diyon ne yapıyon. ALmışsın türkçesini sonra değiştiriyorum diyorsun yani oarada GİRİŞ YAPTINIZ yazıyor sende onu FOruma girdiniz diye değiştiriyorsun YUHHH YANİ daha neler sıkıysa ingilizcesiniz türkçeleştirsene.
Bizde seve seve burada yayınlayalım.
peki bu çeviriler nasıl yapılır???Bende seve seve yaparım uğraşırım...Yani dosyaları ne yapacam nasıl edeceğim bunu bana öğretebilir misiniz???
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

türkçe çeviriyi niye çeviriyorsun tekrardan modları çevirsene, bir sürü mod var çevirilmemiş..
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

cupra yazdı:türkçe çeviriyi niye çeviriyorsun tekrardan modları çevirsene, bir sürü mod var çevirilmemiş..
çupra'ya katılıyorum neden çevrilmiş bir şeyi çeviriyorsunki. Bunun ne anlamı var.Madem öyle Modları Çevir Herkese faydan Olsun Madem öyle
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir