Kayyo Da Phpbb Kurulumu (Detaylı Anlatım)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
seytan7
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seytan7 »

öncelikle mrb arkadaslar.benim sorum phhpp klasörünü ftpye winrarlayıpmı atıcaz yoksa normal acık sekildemi atıcaz.winrarlı atsak bir sorun cıkarmı yani.tsk
imzammmmm yokkkkk :)
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

seytan7 yazdı:öncelikle mrb arkadaslar.benim sorum phhpp klasörünü ftpye winrarlayıpmı atıcaz yoksa normal acık sekildemi atıcaz.winrarlı atsak bir sorun cıkarmı yani.tsk
kurulumda anlattığım gibi zipten çıkartıp atacaksın
seytan7
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seytan7 »

tsk arkadasım zıpten cıkarınca atması baya uzun sürüyo ama neyse mecburuz beklicez yarım saat fln :)

birde arkadasım ftpye atarken 600 kb tayken su hatayı verdi:

Unable to login.
This is usually due to an incorrect username or password. Please check both for accuracy including whether or not Caps Lock is accidently enabled. If this error persists, check with your system administrator or hosting provider.

bu ne demek arkadasım bastanmı baslicam simdi
imzammmmm yokkkkk :)
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

zaman aşımına uğramış bağlantı kopmuş atamadığuı dosyanın üstüne çift tıkla atmaya devam eder
treecan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen treecan »

ilk başta lycosta denedim bu olayı çok ta güzel çalıştı..
Sonra ( bu işlerin adamıyım ya! ) mod atayım dedim ama yanlış yere attım ve siteye bir daha giremedim..Ardından tekrar yükleyeyim dedim olmadı..bir kaç kez daha da denedim olmadı..serverdandır diye kayyo ya baktım ama ondada aynı hatayı veriyor..

Kod: Tümünü seç

Veritabanını güncellerken bir hata oluştu
Table 'phpbb_auth_access' already exists
nerede hata yapıyorum acaba?
__TrEx2_cAn__
bunyamin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bunyamin »

config.php yi nasıl açıcaz
kotucqcuk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Allah senden Razı olsun

Mesaj gönderen kotucqcuk »

Allah senden razı olsun abi koca gece ugrastım yapamadım senin bilgilere baktım oldu saoll valla
kafkas290
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kafkas290 »

treecan yazdı:ilk başta lycosta denedim bu olayı çok ta güzel çalıştı..
Sonra ( bu işlerin adamıyım ya! ) mod atayım dedim ama yanlış yere attım ve siteye bir daha giremedim..Ardından tekrar yükleyeyim dedim olmadı..bir kaç kez daha da denedim olmadı..serverdandır diye kayyo ya baktım ama ondada aynı hatayı veriyor..

Veritabanını güncellerken bir hata oluştu
Table 'phpbb_auth_access' already exists
nerede hata yapıyorum acaba?
eger bastan yukleme yapacaksan phpmyadmin deki tablolari temizlemen gerek.Onun için bu haatyi aliyosun.

tablolari temizle sonra tekrar kur.Ama unutma tablolari temizledikten sonra sitendeki hersey sifira döner.Eger istersen phpmyadmin den dönüstür diyerek veritaban1n1 yedekle.Yeniden siteni kur ve sonra yedekledigin veritaban1n1 tekrar sorgulat
kafkas290
Kayıtlı Kullanıcı

bunyamin yazdı:config.php yi nasıl açıcaz
ftp den config.php yi açmak için ftp programinla sitenin ftp sine baglan sonrada config.php dosyasinin üstüne gelip edit de dosyanin icerigi karsina cikar.

eger bilgisayarinda acmak istiyosan frontpage programini öneririm
kafkas290
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Allah senden Razı olsun

kotucqcuk yazdı:Allah senden razı olsun abi koca gece ugrastım yapamadım senin bilgilere baktım oldu saoll valla
yardimci olabildiysem ne mutlu bana..
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen CoMR@De85 »

ben filezilla ile kayyoya baglandım.benim bilgisayarımdaki veritabanımın adı gokhan dı filezille nin sol tarafından gokhan ı direk sağ taraftaki public.html ye attım yani veritabanı olarak.kayyodan phpbbmyadine girdim fakat sql sorgusunu yapamıyorum veritabaanıma yani gokha a tıklıyorum olmuyor.nasıl yapacağım.lütfen ayrıntılı açıklarmısınız.birde config dosyasını nasıl yapacağım
Kullanıcı avatarı
hackTHEsystem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hackTHEsystem »

9 -) Artık sitenizin phpmyadmin indesiniz.Burda sql sorgu penceresini açın aşağıdaki gözat butonuna tıklayın ve bilgisayarınızdan sitenizin veritabanını seçin git tuşuna basın.. 

10 -)Veritabanınızın sorgulanmasının yapılmış olması lazım.Artık site adresinizi yazıp sitenize girebilirsiniz. 
arkadşlar biri bana bunları anlatabilir mi?veritabanım dediğiniz ne oluyo tam olarak?sql sorgusunda kullanacağım ve pc imde olması lazım olan veritabanı ne oluyo?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

orası hostunu aldığın yerden hesabına girince, ayarlar vb şeyler oluyor oralarda phpmyadmin yada kısaltması olarak pma yazıyor olamalı, oraya girince zaetn gerekli pencereleri görürsün...
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

arkadaşım dediğin gibi ftp den hostuma bağlandım yani kayyoya.sonra site ismini yaz install yap diyorsun fakat ben siteye girdiğimde sadece 2 tane ayrı kayyo resmi çıkıyor,install filan yok sihlarkoyu18.kayyo.com
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yokmu yardım edecek bir hayırsever. :D
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir