Kayyo Da Phpbb Kurulumu (Detaylı Anlatım)
tsk arkadasım zıpten cıkarınca atması baya uzun sürüyo ama neyse mecburuz beklicez yarım saat fln 
birde arkadasım ftpye atarken 600 kb tayken su hatayı verdi:
Unable to login.
This is usually due to an incorrect username or password. Please check both for accuracy including whether or not Caps Lock is accidently enabled. If this error persists, check with your system administrator or hosting provider.
bu ne demek arkadasım bastanmı baslicam simdi

birde arkadasım ftpye atarken 600 kb tayken su hatayı verdi:
Unable to login.
This is usually due to an incorrect username or password. Please check both for accuracy including whether or not Caps Lock is accidently enabled. If this error persists, check with your system administrator or hosting provider.
bu ne demek arkadasım bastanmı baslicam simdi
imzammmmm yokkkkk 

ilk başta lycosta denedim bu olayı çok ta güzel çalıştı..
Sonra ( bu işlerin adamıyım ya! ) mod atayım dedim ama yanlış yere attım ve siteye bir daha giremedim..Ardından tekrar yükleyeyim dedim olmadı..bir kaç kez daha da denedim olmadı..serverdandır diye kayyo ya baktım ama ondada aynı hatayı veriyor..
nerede hata yapıyorum acaba?
Sonra ( bu işlerin adamıyım ya! ) mod atayım dedim ama yanlış yere attım ve siteye bir daha giremedim..Ardından tekrar yükleyeyim dedim olmadı..bir kaç kez daha da denedim olmadı..serverdandır diye kayyo ya baktım ama ondada aynı hatayı veriyor..
Kod: Tümünü seç
Veritabanını güncellerken bir hata oluştu
Table 'phpbb_auth_access' already exists
__TrEx2_cAn__
Allah senden Razı olsun
Allah senden razı olsun abi koca gece ugrastım yapamadım senin bilgilere baktım oldu saoll valla
eger bastan yukleme yapacaksan phpmyadmin deki tablolari temizlemen gerek.Onun için bu haatyi aliyosun.treecan yazdı:ilk başta lycosta denedim bu olayı çok ta güzel çalıştı..
nerede hata yapıyorum acaba?Kod: Tümünü seç
Veritabanını güncellerken bir hata oluştu Table 'phpbb_auth_access' already exists
tablolari temizle sonra tekrar kur.Ama unutma tablolari temizledikten sonra sitendeki hersey sifira döner.Eger istersen phpmyadmin den dönüstür diyerek veritaban1n1 yedekle.Yeniden siteni kur ve sonra yedekledigin veritaban1n1 tekrar sorgulat
Re: Allah senden Razı olsun
yardimci olabildiysem ne mutlu bana..kotucqcuk yazdı:Allah senden razı olsun abi koca gece ugrastım yapamadım senin bilgilere baktım oldu saoll valla
ben filezilla ile kayyoya baglandım.benim bilgisayarımdaki veritabanımın adı gokhan dı filezille nin sol tarafından gokhan ı direk sağ taraftaki public.html ye attım yani veritabanı olarak.kayyodan phpbbmyadine girdim fakat sql sorgusunu yapamıyorum veritabaanıma yani gokha a tıklıyorum olmuyor.nasıl yapacağım.lütfen ayrıntılı açıklarmısınız.birde config dosyasını nasıl yapacağım
- hackTHEsystem
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
9 -) Artık sitenizin phpmyadmin indesiniz.Burda sql sorgu penceresini açın aşağıdaki gözat butonuna tıklayın ve bilgisayarınızdan sitenizin veritabanını seçin git tuşuna basın..
10 -)Veritabanınızın sorgulanmasının yapılmış olması lazım.Artık site adresinizi yazıp sitenize girebilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir