Easy Subforum link hatasi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Easy Subforum link hatasi
selamlar
easy subforumu forumuma kurdum.gayet guzel calisti hic hata almadim.ama olusturdugum alt foruma tikladigimda .html58 gibi bi link goruyorum ve sayfayi dogal olarak acmiyor.forumlarda ayni sorunu yasayanlarin oldugunu okudum ama maalesef hicbirinden bi sonuc alamadim.yardimci olursaniz sevinirim.ayrica bir kucuk ayrinti daha.olusturdugum alt foruma admin panelden tiklayinca giriyor linki de duzgun gorunuyor.sorun nerde anlamadim.simdiden tesekkur ederim....
easy subforumu forumuma kurdum.gayet guzel calisti hic hata almadim.ama olusturdugum alt foruma tikladigimda .html58 gibi bi link goruyorum ve sayfayi dogal olarak acmiyor.forumlarda ayni sorunu yasayanlarin oldugunu okudum ama maalesef hicbirinden bi sonuc alamadim.yardimci olursaniz sevinirim.ayrica bir kucuk ayrinti daha.olusturdugum alt foruma admin panelden tiklayinca giriyor linki de duzgun gorunuyor.sorun nerde anlamadim.simdiden tesekkur ederim....
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ewet arkadaşlar bu hata bendede var bir yardım edende yok ben çalıştırdım diyolar ama yardım yok..işin garibi admin panelinde açtığın subforum çalışıyor fakat forum sayfasında forum-html67 gibi garip uzantı veriyor..
aceba dedim index dosyasındamı hata yaptım dedim 4 defa editledim dosyayı ama nafile hiçbir fayda yok aynen öyle devam sorun...
aceba dedim index dosyasındamı hata yaptım dedim 4 defa editledim dosyayı ama nafile hiçbir fayda yok aynen öyle devam sorun...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
MERHABA
dostum aynı sorun bende de oldu iki hafta uğraştım daha önce yapmış olduğum forumları sildim ve alt forumu kurdum şimdi gayet güzel çalışıyor. Sanırım bendeki hata net olarak bilmesemde pano modunun çakışmasından kaynaklanıyordu. eğer fazla mod kurmadıysan bütün modlarını sil ve yeniden altforumu kur ancak bu tavsiyede bulunabiliirm
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir