Easy Subforum link hatasi

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
pseudomafia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Easy Subforum link hatasi

Mesaj gönderen pseudomafia »

selamlar
easy subforumu forumuma kurdum.gayet guzel calisti hic hata almadim.ama olusturdugum alt foruma tikladigimda .html58 gibi bi link goruyorum ve sayfayi dogal olarak acmiyor.forumlarda ayni sorunu yasayanlarin oldugunu okudum ama maalesef hicbirinden bi sonuc alamadim.yardimci olursaniz sevinirim.ayrica bir kucuk ayrinti daha.olusturdugum alt foruma admin panelden tiklayinca giriyor linki de duzgun gorunuyor.sorun nerde anlamadim.simdiden tesekkur ederim....
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

banada öyle olmustu kurmadım.baska arkadas kurdu banada
pseudomafia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yahu baskalarinda da ayni sorun olmus.bazilari sorunu halletmis nasil hallettigini yazma geregini duymamis.bazilari da sorularina yanit alamamis ve modu kaldirmakta bulmus careyi....bilen birisi varsa isin cozumunu bi yardimci olursa cok sevinicem...
pseudomafia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yokmu yardimci olucak birisi yaa cildirmak uzereyim sabahtan beri modun editlemedigim dosyasi kalmadi...
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Aynı Soruyu Modlar Bölümündede Sormuşsun
Birden Fazla Başlık Açmasan İyi Olur Diğer Kolay Alt Forumu Kur
Diğer Başlığı Açtığın Yerde Linki Var
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
pseudomafia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

birden fazla baslik acmadim zaten sadece bir baslik actim....modlar bolumunde hazir acilmis basliga mesaj attim belki gozden kacar diye de buraya baslik actim...uyari icin saol...
lepises1
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lepises1 »

ewet arkadaşlar bu hata bendede var bir yardım edende yok ben çalıştırdım diyolar ama yardım yok..işin garibi admin panelinde açtığın subforum çalışıyor fakat forum sayfasında forum-html67 gibi garip uzantı veriyor..
aceba dedim index dosyasındamı hata yaptım dedim 4 defa editledim dosyayı ama nafile hiçbir fayda yok aynen öyle devam sorun...
gozuuykulu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

MERHABA

Mesaj gönderen gozuuykulu »

dostum aynı sorun bende de oldu iki hafta uğraştım daha önce yapmış olduğum forumları sildim ve alt forumu kurdum şimdi gayet güzel çalışıyor. Sanırım bendeki hata net olarak bilmesemde pano modunun çakışmasından kaynaklanıyordu. eğer fazla mod kurmadıysan bütün modlarını sil ve yeniden altforumu kur ancak bu tavsiyede bulunabiliirm
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir