phpBB / Plus'ta direkt portal acilmiyor

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
AGITO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpBB / Plus'ta direkt portal acilmiyor

Mesaj gönderen AGITO »

selam arkadaslar
ben phpBB plusun son sürümünü kurdum ama bi sorunum var
site ismine tiklayinca direkt forum aciliyor , ama ben istiyorumki portal acilsin bunu nasil yapabilirim ???
yardimci arkadaslara simdiden tesekkürler
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Bunun nedeni sitendeki plus ana klasörü içerisine htacccess dosyasının yüklenmemesi yada o dosyanın server tarafından desteklenmemesi yada server a (sitene) yüklenememesinden dolayıdır.

Htaccess isimli dosyanın olup olmadığını kontrol et ve en kısa sürede (sitende varsad yoksada) siteni satın aldığın firma ile görüş.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kayyoyla görüşsek onlarda kabul edermi bu dosyanın yüklenmesin acep????????
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Etmezler gibime geliyor, neden olarakda güvenliği yüksek tutmak için yükletmezler. Ancak elbette pek çok kayyo kullanıcısının kayyo ya yapacağı yohun bir baskı sonucunda fikirlerini belki değştirebiliriz :D
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
AGITO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AGITO »

Selam NEFRIT !

ilk önce cevabin icin cok tesekkürler dost.
konuya gelince , benim forum FUNPIC de yüklüydir ve orda Htaccess dosyasida bulunmaktadir , Htaccess dosyasindaki yazilarda düzgün sekilde portal yaziyor ama yinede giriste ilk basta forum aciliyor :-(

Ben bir arkadasin yardimi ile index.html düzenledim ROOT'a attim yinede olmadi :-(
baska caresi yokmu ya ? :-(
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir