selam arkadaslar
ben phpBB plusun son sürümünü kurdum ama bi sorunum var
site ismine tiklayinca direkt forum aciliyor , ama ben istiyorumki portal acilsin bunu nasil yapabilirim ???
yardimci arkadaslara simdiden tesekkürler
phpBB / Plus'ta direkt portal acilmiyor
Bunun nedeni sitendeki plus ana klasörü içerisine htacccess dosyasının yüklenmemesi yada o dosyanın server tarafından desteklenmemesi yada server a (sitene) yüklenememesinden dolayıdır.
Htaccess isimli dosyanın olup olmadığını kontrol et ve en kısa sürede (sitende varsad yoksada) siteni satın aldığın firma ile görüş.
Htaccess isimli dosyanın olup olmadığını kontrol et ve en kısa sürede (sitende varsad yoksada) siteni satın aldığın firma ile görüş.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Selam NEFRIT !
ilk önce cevabin icin cok tesekkürler dost.
konuya gelince , benim forum FUNPIC de yüklüydir ve orda Htaccess dosyasida bulunmaktadir , Htaccess dosyasindaki yazilarda düzgün sekilde portal yaziyor ama yinede giriste ilk basta forum aciliyor
Ben bir arkadasin yardimi ile index.html düzenledim ROOT'a attim yinede olmadi
baska caresi yokmu ya ?
ilk önce cevabin icin cok tesekkürler dost.
konuya gelince , benim forum FUNPIC de yüklüydir ve orda Htaccess dosyasida bulunmaktadir , Htaccess dosyasindaki yazilarda düzgün sekilde portal yaziyor ama yinede giriste ilk basta forum aciliyor

Ben bir arkadasin yardimi ile index.html düzenledim ROOT'a attim yinede olmadi

baska caresi yokmu ya ?

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir