arkadaşlar renk grubu modu hakkında birkaç soru soracağım.
öncelikle nivisec_install.php <--> root'a.buradaki root ana dosyamı oluyor.yani benim phpbb2 dosyammı?
2.sorum :nivisec_schema/*.* yi nivisec_schema <--> tüm klasörü root'a: burada nedemek isteniyor.nivisec_schema dosyasını olduğu gibi root a atmı diyor?
3. sorum :templates/senin_tema/admin/color_groups_manager.tpl <-->templates/subSilver/admin klasörüne : burada nedemek istiyor?indirdiğim renk grubu dosyasında sadece subsilver teması var ama ben farklı bir tema kullanıyorum.burda subsilverdan alıp benim kullandığım temaya atmam mı gerekiyor?
4.sorum 3.soruyla benzer: language/lang_turkish/lang_color_groups.php <--> language/lang_turkish klasörüne deniyor.fakat indirdiğim renk gurubu dosyasında sadece lang_english oluyor.ve ben turkçe kullanıyorum.lang_english'i alıp bendeki lang_turkish'emi atacağım.
arkadaşlar umarum çok olmamışımdır ama dün yükledim renk gurubunu hata verdi.nefrit arkadaşımda bulamadı bende bulamadım sorunumu.bu konularda bir hata yapmış olabilirim belki.yardımlarınızı bekliyorum.
renk gurubu hakkında birkaç soru!
- hackTHEsystem
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- hackTHEsystem
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
1.si evet root = anaklasör
2.si evet
3.sü color groups un içerisinde subsilver teması yok bende
senin tema diye bi dosya var.herneyse farketmez.color groupsdaki tema klasörünün içerisinde admin klasörü var.onun içerisinde bulunan
color_groups_manager.tpl ve color_groups_user_list.tpl yi kendi temanın admin klasörüne atacaksın....
4.sü color groups da language dosyasının içerisinde bende lang_turkish var ama sende lang_english varsa onun içindeki lang_color_groups.php yi al ve senin language/lang_turkish klasörüne at....o dosya daha önceden sende olmadıgı için bi sorun olmaz.lang_english klasörünü komple atma sakın
içindekini atacaksın...
sanırım başka soru yok
kolay gelsin.
not : sitede color groups u Renk Gruplari v1.2.1 olarak aratıp,bunu kurarsan iyi olur.tr çünkü
2.si evet
3.sü color groups un içerisinde subsilver teması yok bende

color_groups_manager.tpl ve color_groups_user_list.tpl yi kendi temanın admin klasörüne atacaksın....
4.sü color groups da language dosyasının içerisinde bende lang_turkish var ama sende lang_english varsa onun içindeki lang_color_groups.php yi al ve senin language/lang_turkish klasörüne at....o dosya daha önceden sende olmadıgı için bi sorun olmaz.lang_english klasörünü komple atma sakın

sanırım başka soru yok

kolay gelsin.
not : sitede color groups u Renk Gruplari v1.2.1 olarak aratıp,bunu kurarsan iyi olur.tr çünkü

- hackTHEsystem
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir