Google bot Nasıl Yaparız ?

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Google bot Nasıl Yaparız ?

Mesaj gönderen atilimtosun »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Beyler Bu şekilde İLk mesajdan sonra Google adsense reklam verecek Tarzda Bişey yapabilme imkanımız varmı acaba ?
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

arama yapın lütfen .
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mirach yazdı:arama yapın lütfen .
Ya baba armaa yaptım ama sonuç bulamadım bulsaydım yazmazdım bana sadece orda bi google adsanse veya google bot yazacak bi mod bulamazmıyız ? Forumun tek eksiklerinden biri o kaldı lütfen bi yardımcı olunuz...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

ben ilk aramamda buldum nedense? Arama yapmayı bilmiyorsanız bu moduda kurabileceğinizi sanmıyorum...

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... le+adsense
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sorun benden kaynaklanıyomuş kusura bakmayın İnsanın karşısana 30 -40 taene sonuç olunca bi de bu çıkan sonuçların konular sayfa içlerinde olduğu için insan samanlıkda kaybedilen altının değerini senin sayende anlayaibliyorum....

Verdiğin bilgi için teşekkür ediyor ve narin ellerini yorduğum için Müteşekkirim Nİhayetinde ben Phpbbturkey forumunun bi paylaşım platformu olduğunu unutmuşum

Şüphesiz Sen haklısın... Kusura bakma
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Evet burası paylaşım forumu, fakat kimse aynı mesajı kullanıcı istiyor diye 10 kere yazmak zorunda değil. Bu yüzden Arama diye bir fonksiyon bulunuyor. 30- 40 tane benzer başlıkta olsa içlerinden arama yapmalısınız. Bulamadınız diye aynı başlıktan açmak zorunda değilsiniz. Şimdide aynı başlıktan 41. yi siz açtınız sonuç ne oldu? Sizden sonra gelen kullanıcılarda bu şekilde arama yapacaklar ve sizinle aynı görüşte olanlar bunu söyleyecekler. Site kurallarını okumanız gerektiği ana sayfada yazıyor. "yeni bir başlık açmadan önce arama yapınız" şeklinde bir madde var, bunu okumuş olmalısınız, okumasanızda biz okundu sayıyoruz.

Şüphesiz ki ben haklıyım. Bu konuda size katılmamak elde değil.Benim narin ellerim değilde birazda sizin narin elleriniz yorulsun!
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Aradağım Bi şeyi bulamazsam Ve bu sitede olduğunu biliyosam Tabiki topic açma hakkım var Bu konuda haksızmıyım ?

40-50 mesaj atma konusunda haklısınız fakat bu bi hastaneye acil hasta götürmek gibi düşünebilirsiiniz İnsanın başka yönelecek yolu bulmadığı için Mecburen elinden gelebileni yapmak mecburiyetinde kalacaktır

Ayrıca ben bu konuyu sadece şimdi değil 2 hafta kadar bu konuyla uğraşıyorum ve elimde bi kod var ve bu kodda bazı sorunlar var...

Kod: Tümünü seç

if ($forum_id == 1 || $forum_id == 2 || $forum_id == 3 || $forum_id == 4 || $forum_id == 5 || $forum_id == 6 || $forum_id == 7 || $forum_id == 8 || $forum_id == 9 || $forum_id == 10 || $forum_id == 11 || $forum_id == 12 || $forum_id == 13 || $forum_id == 14 || $forum_id == 15) 
{ 
if($i == 0) 
{ 
$row_color = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_color1'] : $theme['td_color2']; 
$row_class = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2']; 
$num_post ++; 
$message = '<iframe SRC=reklam.html  frameborder=0 width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=NO></iframe><br>'; 
$template->assign_block_vars('postrow', array( 
'ROW_COLOR' => '#' . $row_color, 
'ROW_CLASS' => $row_class, 
'POSTER_NAME' => 'Reklam Botu', 
'POSTER_AVATAR' =>'Reklam botu avatar URL">', 
'POSTER_JOINED' => 'Kayıt:Bilinmiyor', 
'POSTER_POSTS' => 'Mesajlar:Sayılamadı', 
'POSTER_FROM' => 'Coded by afatihirkli', 
'POST_DATE' => 'Reklamlar-Tıklayın bişey olmaz :)', 
'POST_SUBJECT' => 'Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz !', 
'MESSAGE' => $message, 
'SIGNATURE' => '<br><strong>Bu Reklam botuna reklam vermek için yöneticilerle ileti&thorn;ime geçiniz...</strong>', 
'MINI_POST_IMG' => $mini_post_img, 
'U_POST_ID' => '0' 
)); 
} 
} 
Kusura bakmayın tekrar ....
Bu topicği açtıysam babamın hayrına zevkim için açmadım Anlicanız...
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir