[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Beyler Bu şekilde İLk mesajdan sonra Google adsense reklam verecek Tarzda Bişey yapabilme imkanımız varmı acaba ?
Google bot Nasıl Yaparız ?
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben ilk aramamda buldum nedense? Arama yapmayı bilmiyorsanız bu moduda kurabileceğinizi sanmıyorum...
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... le+adsense
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... le+adsense

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sorun benden kaynaklanıyomuş kusura bakmayın İnsanın karşısana 30 -40 taene sonuç olunca bi de bu çıkan sonuçların konular sayfa içlerinde olduğu için insan samanlıkda kaybedilen altının değerini senin sayende anlayaibliyorum....
Verdiğin bilgi için teşekkür ediyor ve narin ellerini yorduğum için Müteşekkirim Nİhayetinde ben Phpbbturkey forumunun bi paylaşım platformu olduğunu unutmuşum
Şüphesiz Sen haklısın... Kusura bakma
Verdiğin bilgi için teşekkür ediyor ve narin ellerini yorduğum için Müteşekkirim Nİhayetinde ben Phpbbturkey forumunun bi paylaşım platformu olduğunu unutmuşum
Şüphesiz Sen haklısın... Kusura bakma
Evet burası paylaşım forumu, fakat kimse aynı mesajı kullanıcı istiyor diye 10 kere yazmak zorunda değil. Bu yüzden Arama diye bir fonksiyon bulunuyor. 30- 40 tane benzer başlıkta olsa içlerinden arama yapmalısınız. Bulamadınız diye aynı başlıktan açmak zorunda değilsiniz. Şimdide aynı başlıktan 41. yi siz açtınız sonuç ne oldu? Sizden sonra gelen kullanıcılarda bu şekilde arama yapacaklar ve sizinle aynı görüşte olanlar bunu söyleyecekler. Site kurallarını okumanız gerektiği ana sayfada yazıyor. "yeni bir başlık açmadan önce arama yapınız" şeklinde bir madde var, bunu okumuş olmalısınız, okumasanızda biz okundu sayıyoruz.
Şüphesiz ki ben haklıyım. Bu konuda size katılmamak elde değil.Benim narin ellerim değilde birazda sizin narin elleriniz yorulsun!
Şüphesiz ki ben haklıyım. Bu konuda size katılmamak elde değil.Benim narin ellerim değilde birazda sizin narin elleriniz yorulsun!

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Aradağım Bi şeyi bulamazsam Ve bu sitede olduğunu biliyosam Tabiki topic açma hakkım var Bu konuda haksızmıyım ?
40-50 mesaj atma konusunda haklısınız fakat bu bi hastaneye acil hasta götürmek gibi düşünebilirsiiniz İnsanın başka yönelecek yolu bulmadığı için Mecburen elinden gelebileni yapmak mecburiyetinde kalacaktır
Ayrıca ben bu konuyu sadece şimdi değil 2 hafta kadar bu konuyla uğraşıyorum ve elimde bi kod var ve bu kodda bazı sorunlar var...
Kusura bakmayın tekrar ....
Bu topicği açtıysam babamın hayrına zevkim için açmadım Anlicanız...
40-50 mesaj atma konusunda haklısınız fakat bu bi hastaneye acil hasta götürmek gibi düşünebilirsiiniz İnsanın başka yönelecek yolu bulmadığı için Mecburen elinden gelebileni yapmak mecburiyetinde kalacaktır
Ayrıca ben bu konuyu sadece şimdi değil 2 hafta kadar bu konuyla uğraşıyorum ve elimde bi kod var ve bu kodda bazı sorunlar var...
Kod: Tümünü seç
if ($forum_id == 1 || $forum_id == 2 || $forum_id == 3 || $forum_id == 4 || $forum_id == 5 || $forum_id == 6 || $forum_id == 7 || $forum_id == 8 || $forum_id == 9 || $forum_id == 10 || $forum_id == 11 || $forum_id == 12 || $forum_id == 13 || $forum_id == 14 || $forum_id == 15)
{
if($i == 0)
{
$row_color = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_color1'] : $theme['td_color2'];
$row_class = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2'];
$num_post ++;
$message = '<iframe SRC=reklam.html frameborder=0 width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=NO></iframe><br>';
$template->assign_block_vars('postrow', array(
'ROW_COLOR' => '#' . $row_color,
'ROW_CLASS' => $row_class,
'POSTER_NAME' => 'Reklam Botu',
'POSTER_AVATAR' =>'Reklam botu avatar URL">',
'POSTER_JOINED' => 'Kayıt:Bilinmiyor',
'POSTER_POSTS' => 'Mesajlar:Sayılamadı',
'POSTER_FROM' => 'Coded by afatihirkli',
'POST_DATE' => 'Reklamlar-Tıklayın bişey olmaz :)',
'POST_SUBJECT' => 'Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz !',
'MESSAGE' => $message,
'SIGNATURE' => '<br><strong>Bu Reklam botuna reklam vermek için yöneticilerle iletiþime geçiniz...</strong>',
'MINI_POST_IMG' => $mini_post_img,
'U_POST_ID' => '0'
));
}
}
Bu topicği açtıysam babamın hayrına zevkim için açmadım Anlicanız...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir