Avatar kontorlü sorunu ve Mod kurulumu yardım

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Avatar kontorlü sorunu ve Mod kurulumu yardım

Mesaj gönderen mehmett »

arkadaşlar admin panelinden avatar boyutunu kısıtlamama rağmen belirlenen boyutun üstünde de avatar koyabiliyorlar. bunu nasıl engellerim diye araştırma yaparken burada bulduğum http://forumevim.kayyo.com/download/ind ... =view&id=7 linki indirdim içinden .mod uzantılı bir dosya çıktı ben bunu nasıl kurabilrim bu sorunu gidermek için ne yapabilirim. acemi olduğum için aşamalı anlatırsanız çok sevinirim hepinize iyi geceler
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

mod uzanılı dosyayı notpad ile açarsan hangi değişiklikleri yapman gerektiği orada yazıyor mod kurmayı bilmiyorsan forumda ki mod kurulum makalesini okuyabilirsin.
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

That's all, Folks!

arkadaşlar indirdiğim mod dosyasında language dosyasını aç yukardaki satırı bul üstüne komut ekle diyor ama ctrl+f yaptığım zaman bu satırı bulamıyorum language turkish dosyayasını bilgisayarıma ftp den geri çektim notepad ile açtım ama bu satır yok ben o komutları nereye ekleyeceğim???
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

buldum en alttaymış:) kusura bakmayın arkadaşlar acemilik başa bela öğrencez ama sayenizde inşallah becerebilirim şu avatarı düzeltme işini
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

yaptııım sağolun arkadaşlar. yalnız bir sorum daha var bu avatar boyutu kaç mb olmalı ya da kaç kb ben 3000 byte diye salladım ama standartı nedir bu işin?
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

standart boyut 6000 ama sen 10000 de yapabilirsin
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir