Avatar kontorlü sorunu ve Mod kurulumu yardım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Avatar kontorlü sorunu ve Mod kurulumu yardım
arkadaşlar admin panelinden avatar boyutunu kısıtlamama rağmen belirlenen boyutun üstünde de avatar koyabiliyorlar. bunu nasıl engellerim diye araştırma yaparken burada bulduğum http://forumevim.kayyo.com/download/ind ... =view&id=7 linki indirdim içinden .mod uzantılı bir dosya çıktı ben bunu nasıl kurabilrim bu sorunu gidermek için ne yapabilirim. acemi olduğum için aşamalı anlatırsanız çok sevinirim hepinize iyi geceler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
That's all, Folks!
arkadaşlar indirdiğim mod dosyasında language dosyasını aç yukardaki satırı bul üstüne komut ekle diyor ama ctrl+f yaptığım zaman bu satırı bulamıyorum language turkish dosyayasını bilgisayarıma ftp den geri çektim notepad ile açtım ama bu satır yok ben o komutları nereye ekleyeceğim???
arkadaşlar indirdiğim mod dosyasında language dosyasını aç yukardaki satırı bul üstüne komut ekle diyor ama ctrl+f yaptığım zaman bu satırı bulamıyorum language turkish dosyayasını bilgisayarıma ftp den geri çektim notepad ile açtım ama bu satır yok ben o komutları nereye ekleyeceğim???
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir