[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.

CrackerTracker G5 - v5.0.3 modunu beğendiniz mi ?

evet
52
78%
hayır
15
22%

Toplam oy: 67

Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

O ekrandayken yukardan Browse/Tara linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz diğer değerlere.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen atilimtosun »

Üstad Thema değil ama başka bi şey yaptım resimdeki şekilde

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Daha sonra bu hatayı verdi sitem

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Off kafayı yicem sabah kadar açmam lazım siteyi :S
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Yalnız oradaki tüm değerler silinmiş, sırf 3 tane değer kalmış.Büyük ihtimalle Ctracker ayarları yedekleyememiş ve geri yükleme yaptığında ayarlar komple gitmiş. Eğer oradaki değerlerin ne olduklarını bilmiyorsan üzülerek söylüyorum yapacak hiç bir şey görünmüyor. Eğer veritabanı yedekleri varsa phpbb_config tablosunu silip eski halini tekrar phpMyAdminden göndermeni öneririm.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

orayı 0 yap tekrar, 1 olunca forum kapanıyor..
bak oradasol tarafta , phpbb_themes var.. ona bas ve tarat çıkan ekranda kayıtlı temalar var ordan çalışan bir temanın id numarasını öğren ve girmeye çalış..
eğer otomatik tanıma durumu varsa phpbb_user tablosunuda seç kendi stilinide çalışan bir temınıkine yükle..
bir bo<ulmaya karşı yedeklerini al..
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ESQARE yazdı:Yalnız oradaki tüm değerler silinmiş, sırf 3 tane değer kalmış.Büyük ihtimalle Ctracker ayarları yedekleyememiş ve geri yükleme yaptığında ayarlar komple gitmiş. Eğer oradaki değerlerin ne olduklarını bilmiyorsan üzülerek söylüyorum yapacak hiç bir şey görünmüyor. Eğer veritabanı yedekleri varsa phpbb_config tablosunu silip eski halini tekrar phpMyAdminden göndermeni öneririm.
Esquere Tekrar teşekkürler Veri tabanı yedeği var 2 günlük vakat 4mb

Kayyoya gönderemiyorum veritabanı makalesini okudum fakat ordaki link kırık bu konuda yardım edebilirmisin. ?
cupra yazdı:orayı 0 yap tekrar, 1 olunca forum kapanıyor..
bak oradasol tarafta , phpbb_themes var.. ona bas ve tarat çıkan ekranda kayıtlı temalar var ordan çalışan bir temanın id numarasını öğren ve girmeye çalış..
eğer otomatik tanıma durumu varsa phpbb_user tablosunuda seç kendi stilinide çalışan bir temınıkine yükle..
bir bo<ulmaya karşı yedeklerini al..
Cupra bunu şu an deniyorum Sağl verdiğin bilgiler

Peki phpbb_Forum tex tablosunu alsam diğerleri önemli değil çünkü konu başlıkları ve cevaplar çok önemli :(

Bunlar için şu anki database den hangi yedekleri alsam tekrar gönderme yapsam olmazmı ?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

veritabanı yedeğin varsa 2 gün önceye dönersen kaldığın yerden devam edersin.

ama yinede şu anki yedeklerini al. phpmyadmine girerek tüm tabloları seçerek yedeğini al..
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cupra yazdı:veritabanı yedeğin varsa 2 gün önceye dönersen kaldığın yerden devam edersin.

ama yinede şu anki yedeklerini al. phpmyadmine girerek tüm tabloları seçerek yedeğini al..
Baba dönebilsem bi gece tam 5 e kadar uğraştım walla zor kalktım dönemiyorum çünkü 4mb kayyo almıyor bu veritabanı kurulum makalesinde okudum ama program varmış ordaki programın linki kırık

Program varsa bi yardımcı olursan çok seivnrim..
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

atılımtosun kayyodaysa sorun çıkarabilir. onların db olayı farklı ayarları var ama dediğin pprogramı vereyim sana. şu anda dbyi silmedin heralde.. başka bir kayyo hesabı aç ona yüklemeyi dene istersen..
Dosya ekleri
bigdump.zip
(7.49 KiB) 130 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

üstad kayyo 131,072KB dan daha fazla db ye izin vermiyo databese yükleme sorunum bu yüzden

Edit: üstad bu arada dosyayı şimdi gördüm kusura bakma Çok sağol dosya ve yardımların için..
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cupra yazdı:atılımtosun kayyodaysa sorun çıkarabilir. onların db olayı farklı ayarları var ama dediğin pprogramı vereyim sana. şu anda dbyi silmedin heralde.. başka bir kayyo hesabı aç ona yüklemeyi dene istersen..
Üstad BigDump İle 2 dakkada hallettim Yardımların için çok sağol eski data base i yükledim hasarlı olan databes'den

phpbb_topics_watch
phpbb_words
phpbb_topics
phpbb_posts
phpbb_users
phpbb_posts_text
phpbb_forums

Sırasıyla hepsinin teker teker yedeğini aldım 2 Gün önce aldığım databese yedeğini kurup İçlerinden öncelikle bu 7 tabloyu çıkardım Ve hasarlı olan databaseden aldığım yedekleri kurdum Şuan eskisi gibi sorunsuz çalışmakta

Bigün sizinde başınıza gelirse bu yöntemi uygulayın derim :idea:

Bu arada Program Çok müthiş 2 dakkada Databse e yedeği gönderdim phpbbmy admine girmek daha zaman kaybetdirici program çok işe yarıyo gerçekten...
alooo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alooo »

Arkadaşlar ben bazı işlemleri yapmak istediğimde (en basit örneği bir konuyu silerken şifre istiyor doğru girmeme rağmen) aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...

SECURITY ALERT » » » »
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.

If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

alooo yazdı:Arkadaşlar ben bazı işlemleri yapmak istediğimde (en basit örneği bir konuyu silerken şifre istiyor doğru girmeme rağmen) aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...

SECURITY ALERT » » » »
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.

If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
http://phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=4529
Kullanıcı avatarı
herror53
Kayıtlı Kullanıcı

Ben biraz geri kaldım.Şimdi ne yapmalıyım ?

Mesaj gönderen herror53 »

Ben biraz geri kaldım bu phpbb den.Bir baktım CrackerTracker G5 - v5.0.3 çıkmış.Ben CrackerTracker 4.1.7 de bırakmıştım en son.Şimdi sizden 4.17 den v5.0.3 e hatasız nasıl geçebilirim.Beni bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.Sağolun.
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Ben biraz geri kaldım.Şimdi ne yapmalıyım ?

Mesaj gönderen cupra »

herror53 yazdı:Ben biraz geri kaldım bu phpbb den.Bir baktım CrackerTracker G5 - v5.0.3 çıkmış.Ben CrackerTracker 4.1.7 de bırakmıştım en son.Şimdi sizden 4.17 den v5.0.3 e hatasız nasıl geçebilirim.Beni bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.Sağolun.
aşağıdaki güncellemyi indirip dosyaları açıyor ve kodları kaldırıyorsun..
db_uninstall u çalıştırıp, sql kayıtlarını kaldırıyorsun..
gerekli açıklamalar dosyada var..
ilk sayfadan modun son versiyonunu indirip kuruyorsun. ilk mesaj
Dosya ekleri
ctrackerupdates.zip
ctracker güncelleme
(11.36 KiB) 135 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
herror53
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen herror53 »

Sağol eline sağlık.
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir