[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]
O ekrandayken yukardan Browse/Tara linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz diğer değerlere.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Üstad Thema değil ama başka bi şey yaptım resimdeki şekilde
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Daha sonra bu hatayı verdi sitem
Off kafayı yicem sabah kadar açmam lazım siteyi :S
Daha sonra bu hatayı verdi sitem
Off kafayı yicem sabah kadar açmam lazım siteyi :S
Yalnız oradaki tüm değerler silinmiş, sırf 3 tane değer kalmış.Büyük ihtimalle Ctracker ayarları yedekleyememiş ve geri yükleme yaptığında ayarlar komple gitmiş. Eğer oradaki değerlerin ne olduklarını bilmiyorsan üzülerek söylüyorum yapacak hiç bir şey görünmüyor. Eğer veritabanı yedekleri varsa phpbb_config tablosunu silip eski halini tekrar phpMyAdminden göndermeni öneririm.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
orayı 0 yap tekrar, 1 olunca forum kapanıyor..
bak oradasol tarafta , phpbb_themes var.. ona bas ve tarat çıkan ekranda kayıtlı temalar var ordan çalışan bir temanın id numarasını öğren ve girmeye çalış..
eğer otomatik tanıma durumu varsa phpbb_user tablosunuda seç kendi stilinide çalışan bir temınıkine yükle..
bir bo<ulmaya karşı yedeklerini al..
bak oradasol tarafta , phpbb_themes var.. ona bas ve tarat çıkan ekranda kayıtlı temalar var ordan çalışan bir temanın id numarasını öğren ve girmeye çalış..
eğer otomatik tanıma durumu varsa phpbb_user tablosunuda seç kendi stilinide çalışan bir temınıkine yükle..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Esquere Tekrar teşekkürler Veri tabanı yedeği var 2 günlük vakat 4mbESQARE yazdı:Yalnız oradaki tüm değerler silinmiş, sırf 3 tane değer kalmış.Büyük ihtimalle Ctracker ayarları yedekleyememiş ve geri yükleme yaptığında ayarlar komple gitmiş. Eğer oradaki değerlerin ne olduklarını bilmiyorsan üzülerek söylüyorum yapacak hiç bir şey görünmüyor. Eğer veritabanı yedekleri varsa phpbb_config tablosunu silip eski halini tekrar phpMyAdminden göndermeni öneririm.
Kayyoya gönderemiyorum veritabanı makalesini okudum fakat ordaki link kırık bu konuda yardım edebilirmisin. ?
Cupra bunu şu an deniyorum Sağl verdiğin bilgilercupra yazdı:orayı 0 yap tekrar, 1 olunca forum kapanıyor..
Peki phpbb_Forum tex tablosunu alsam diğerleri önemli değil çünkü konu başlıkları ve cevaplar çok önemli

Bunlar için şu anki database den hangi yedekleri alsam tekrar gönderme yapsam olmazmı ?
veritabanı yedeğin varsa 2 gün önceye dönersen kaldığın yerden devam edersin.
ama yinede şu anki yedeklerini al. phpmyadmine girerek tüm tabloları seçerek yedeğini al..
ama yinede şu anki yedeklerini al. phpmyadmine girerek tüm tabloları seçerek yedeğini al..
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Baba dönebilsem bi gece tam 5 e kadar uğraştım walla zor kalktım dönemiyorum çünkü 4mb kayyo almıyor bu veritabanı kurulum makalesinde okudum ama program varmış ordaki programın linki kırıkcupra yazdı:veritabanı yedeğin varsa 2 gün önceye dönersen kaldığın yerden devam edersin.
Program varsa bi yardımcı olursan çok seivnrim..
atılımtosun kayyodaysa sorun çıkarabilir. onların db olayı farklı ayarları var ama dediğin pprogramı vereyim sana. şu anda dbyi silmedin heralde.. başka bir kayyo hesabı aç ona yüklemeyi dene istersen..
- Dosya ekleri
-
- bigdump.zip
- (7.49 KiB) 129 kere indirildi
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- atilimtosun
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Üstad BigDump İle 2 dakkada hallettim Yardımların için çok sağol eski data base i yükledim hasarlı olan databes'dencupra yazdı:atılımtosun kayyodaysa sorun çıkarabilir. onların db olayı farklı ayarları var ama dediğin pprogramı vereyim sana. şu anda dbyi silmedin heralde.. başka bir kayyo hesabı aç ona yüklemeyi dene istersen..
phpbb_topics_watch
phpbb_words
phpbb_topics
phpbb_posts
phpbb_users
phpbb_posts_text
phpbb_forums
Sırasıyla hepsinin teker teker yedeğini aldım 2 Gün önce aldığım databese yedeğini kurup İçlerinden öncelikle bu 7 tabloyu çıkardım Ve hasarlı olan databaseden aldığım yedekleri kurdum Şuan eskisi gibi sorunsuz çalışmakta
Bigün sizinde başınıza gelirse bu yöntemi uygulayın derim

Bu arada Program Çok müthiş 2 dakkada Databse e yedeği gönderdim phpbbmy admine girmek daha zaman kaybetdirici program çok işe yarıyo gerçekten...
Arkadaşlar ben bazı işlemleri yapmak istediğimde (en basit örneği bir konuyu silerken şifre istiyor doğru girmeme rağmen) aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...
SECURITY ALERT » » » »
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
http://phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=4529alooo yazdı:Arkadaşlar ben bazı işlemleri yapmak istediğimde (en basit örneği bir konuyu silerken şifre istiyor doğru girmeme rağmen) aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...
SECURITY ALERT » » » »
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
Ben biraz geri kaldım.Şimdi ne yapmalıyım ?
Ben biraz geri kaldım bu phpbb den.Bir baktım CrackerTracker G5 - v5.0.3 çıkmış.Ben CrackerTracker 4.1.7 de bırakmıştım en son.Şimdi sizden 4.17 den v5.0.3 e hatasız nasıl geçebilirim.Beni bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.Sağolun.
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Re: Ben biraz geri kaldım.Şimdi ne yapmalıyım ?
aşağıdaki güncellemyi indirip dosyaları açıyor ve kodları kaldırıyorsun..herror53 yazdı:Ben biraz geri kaldım bu phpbb den.Bir baktım CrackerTracker G5 - v5.0.3 çıkmış.Ben CrackerTracker 4.1.7 de bırakmıştım en son.Şimdi sizden 4.17 den v5.0.3 e hatasız nasıl geçebilirim.Beni bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.Sağolun.
db_uninstall u çalıştırıp, sql kayıtlarını kaldırıyorsun..
gerekli açıklamalar dosyada var..
ilk sayfadan modun son versiyonunu indirip kuruyorsun. ilk mesaj
- Dosya ekleri
-
- ctrackerupdates.zip
- ctracker güncelleme
- (11.36 KiB) 135 kere indirildi