sitem hacklendi

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Hayret gercekden hayret.
Bir mesaj üstünde soruyorsun nasil düzeltirim.sana cevap veriliyor sen yine peki nasil düzeltirim diyorsun.
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen viper_aykiri »

pardon ben yanlış yazmışım cookileri nasıl temizlerim anlamında sordum
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

internet explorer ınternet seçenekleri sekmesinden, tanımlama bilgisini sil demeniz yeterli.
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

dediğiniz şeyi yaptım ama bu seferde login olmaya çalışınca sayfa görüntülenemiyor diyor bide tekrar yeni şifre isteyince yine güvenlik sebebiyle 40 dk içinde şifre isteyemezsiniz diyor

şimdi baktım ben çevrim içi görünüyorum acaba forumda sorunmu var yoksa biri benim yerime mi girdi
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bide yeni hesap açtığım zaman Bu Ip adresiyle zaten bir kayıt yapıldı. Güvenlik sebepleri nedeniyle aynı IP adresiyle yalnızca bir kayıt işlemi yapabilirsiniz. diyor acaba ben içeri girdimde bir sorundan dolayı ben içerde görünüyorum ama içeri giremiyormuyum.

ya çok özür dilerim durmadan mesaj kirliliği yapıyorum ama şimdi ablamın kullanıcı adıyla felan girmeye çalışıyorum sayfa görüntülenemiyor ama yenile dediğimde portala giriş yapıyorum ve ablamın kullanıcı adı içerde görünüyor ama ben dışarda görünüyorum acaba login dosyasında sorunmu var acaba siz sizinkini yollasanız da denesem durmadan dert dert dert sıkıldınız biliyorum ama beceriksizim
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

modemi kapatıp açıp cookileri temizleyin.
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

denedim sayfa görüntülenemiyor diyor sayfayı yenile diyorum sonra portal anasayfasına girince içeride olanlarda kullanıcı adım görünüyor ama ben dışarıda oluyorum

bak bide forumda ki mesajlardan birne giriyorum cevap yaz diyince sayfa değşik bir sayfa görüntülenemiyor sayfasına gidiyor http 404 found hatası
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir